Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

Logo 1

Schooltassen

Met de nieuwste schooltassen van Travelbags.nl komt iedereen goed voor de dag op school! Shop tussen de bekende merken van Eastpak, Fjallraven, Rains of Herschel. Ga voor een gekke print, laptoprugtas of een groot formaat: shop jouw nieuwe schooltas bij Travelbags.nl.

37 - 72 van 1.481 artikelen

Aanbevolen
Eastpak Padded Double black denim
+ Gratis regenhoes
Eastpak
64,95
Op voorraad
Eastpak Volker sunday grey
+ Gratis regenhoes
Eastpak
109,95
Op voorraad
Dakine Campus M 25L emerald tropic
+ Gratis regenhoes
Dakine
59,9069,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Eastpak
44,0071,95
Op voorraad
Rains
56,9569,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Eastpak
99,95
Op voorraad
Eastpak
53,9074,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Eastpak
78,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Eastpak
64,95
Op voorraad
DUURZAAM
+ Gratis regenhoes
Eastpak
79,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

DUURZAAM
+ Gratis regenhoes
+ Gratis regenhoes
Eastpak
99,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Eastpak
89,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Eastpak
89,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Eastpak
79,0099,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Eastpak
39,9062,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Fjallraven
65,9094,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Eastpak
79,0099,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Eastpak
89,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Eastpak
54,9069,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
+ Gratis regenhoes
Eastpak
69,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
The North Face
69,9089,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Eastpak
81,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Eastpak
71,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Eastpak
64,95
Op voorraad
DUURZAAM
+ Gratis regenhoes
Eastpak
81,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Fjallraven
63,9094,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Eastpak
54,95
Op voorraad
+ Gratis regenhoes
Dakine
63,9079,95
Op voorraad

Schooltassen van topmerken

Doordat wij onze collectie ieder seizoen veranderen, kunt je altijd kiezen uit schooltassen in de meest opvallende kleuren en vernieuwende prints. Schooltassen kunt je bij ons krijgen met de hipste prints en de nieuwste designs.We bieden schoolrugtassen aan van verschillende topmerken als Eastpak, The North Face, Fjallraven en Cowboysbag, die garant staan voor veel draagplezier. Deze en nog veel meer populaire merken vind je in allerlei uitvoeringen in onze online shop. Zoek op merk, materiaal en kleur en kies een favoriete schooltas zodat het schoolavontuur kan beginnen!

Schooltassen: stevig en comfortabel

De schooltassen van Travelbags.nl zien er ontzettend gaaf uit en zijn erg praktisch ingericht. Om alle schoolspullen mee te kunnen nemen, zijn de schooltassen voorzien van meerdere vakken. Het hoofdcompartiment is ruim genoeg om alle schoolspullen zoals laptop, boeken en andere documenten in op te bergen. De kleinere (rits) vakken zijn ideaal voor spullen als een rekenmachine, smartphone en fietssleutels. Schooltassen zijn door de brede, verstelbare schouderbanden eenvoudig naar je lichaam aan te passen en hierdoor comfortabel op de rug te dragen. De schouderbanden hebben vaak een antislip laag, zodat de tas tijdens het fietsen of lopen niet van de rug afglijdt. De rugzakken zijn speciaal ontworpen om het gewicht van de tas over de rug te verdelen: zo treden er geen rugklachten op en is het meenemen van je schoolspullen geen probleem. Een comfortabele schooltas is daarom ontzettend belangrijk, vooral omdat deze dagelijks wordt gedragen. Wil je meer advies voor het vinden van het juiste formaat schooltas? Bekijk dan onze uitgebreide schooltassen adviespagina

Goedkope schooltas kopen?

Travelbags.nl biedt schooltassen in verschillende prijsklassen aan: zo is er voor iedere scholier een perfecte schooltas te vinden. Of je nu voor een Eastpak schooltas, een schooltas van Herschel Supply Co. of Dakine kiest. Er is een ruim aanbod verkrijgbaar op Travelbags.nl.