Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.890,550 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Schooltassen

Met de nieuwste schooltassen van Travelbags.nl komt iedereen goed voor de dag op school! Shop tussen de bekende merken van Eastpak, Fjallraven of The North Face. Ga voor een gekke print, laptoprugtas of een groot formaat: shop jouw nieuwe schooltas bij Travelbags.nl.

1,619 artikelen
Aanbevolen
Wimona Fabiana-Two Dames Laptoptas grey
Eastpak Padded Pak'r Rugzak crafty moss
Eastpak Provider Rugzak camo
181 reviews
  79,90 97,90
  Kapten & Son Bergen Backpack grey black
  Eastpak Back To Work Rugzak cloud navy

  Vandaag besteld, maandag in huis

  Gratis verzending vanaf 20,-

  Gratis retour

  Eastpak Padded Pak'r Rugzak bold chilly
  Eastpak Provider Rugzak triple denim
  Wimona Luciana Dames Laptoptas black
  Eastpak Padded Pak'r Rugzak triple denim
  Eastpak Provider Rugzak black denim
  Eastpak Evanz Rugzak black2
  17 reviews
   89,00 99,00
   Eastpak Out of Office Rugzak crafty jeans
   Eastpak Out of Office Rugzak crafty wine
   Wimona Luciana Dames Laptoptas cognac
   Eastpak Out of Office Rugzak camo
   561 reviews
    49,90 61,90
    Eastpak Oval Etui cloud navy
    Fjallraven Kanken Rugzak black
    145 reviews
     79,95 94,95
     Eastpak Back To Work Rugzak sunday grey
     Eastpak Padded Pak'r Rugzak flow loops
     Wimona Alessia Schoudertas black
     Eastpak Out of Office Rugzak crafty moss
     Eastpak Padded Pak'r Rugzak brize mel pink

     Schooltassen 2020

     Doordat wij onze collectie ieder seizoen veranderen, kunt je altijd kiezen uit schooltassen in de meest opvallende kleuren en vernieuwende prints. Schooltassen kunt je bij ons krijgen met de hipste prints en de nieuwste designs.We bieden schoolrugtassen aan van verschillende topmerken als Eastpak, The North Face, Fjallraven en Cowboysbag, die garant staan voor veel draagplezier. Deze en nog veel meer populaire merken vind je in allerlei uitvoeringen in onze online shop. Zoek op merk, materiaal en kleur en kies een favoriete schooltas zodat het schoolavontuur kan beginnen!

     Schooltassen: stevig en comfortabel

     De schooltassen van Travelbags.nl zien er ontzettend gaaf uit en zijn erg praktisch ingericht. Om alle schoolspullen mee te kunnen nemen, zijn de schooltassen voorzien van meerdere vakken. Het hoofdcompartiment is ruim genoeg om alle schoolspullen zoals laptop, boeken en andere documenten in op te bergen. De kleinere (rits) vakken zijn ideaal voor spullen als een rekenmachine, smartphone en fietssleutels. Schooltassen zijn door de brede, verstelbare schouderbanden eenvoudig op te teillen en comfortabel op de rug te dragen. De schouderbanden hebben vaak een antisliplaag, zodat de tas tijdens het fietsen of lopen niet van de rug afglijdt. De rugzakken zijn speciaal ontworpen om het gewicht van de tas over de rug te verdelen: zo treden er geen rugklachten op en is het meenemen van je schoolspullen geen probleem. Een comfortable schooltas is daarom ontzettend belangrijk, vooral omdat deze dagelijks wordt gedragen. Wil je meer advies voor het vinden van het juiste formaat schooltas? Bekijk dan onze uitgebreide schooltassen adviespagina

     Goedkope schooltas kopen?

     Travelbags.nl biedt schooltassen in verschillende prijsklassen aan: zo is er voor iedere scholier een perfecte schooltas te vinden. Of je nu voor een Eastpak schooltas, een schooltas van Herschel Supply Co. of Dakine kiest. Er is een ruim aanbod verkrijgbaar op Travelbags.nl.