Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.889,345 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Schooltassen

Met de nieuwste schooltassen van Travelbags.nl komt iedereen goed voor de dag op school! Shop tussen de bekende merken van Eastpak, Fjallraven of The North Face. Ga voor een gekke print, laptoprugtas of een groot formaat: shop jouw nieuwe schooltas bij Travelbags.nl.

1,729 artikelen
Meest verkocht
Wimona Luciana Dames Laptoptas cognac
Eastpak Padded Pak'r Rugzak reflective black
Wimona Alessia Schoudertas cognac
Eastpak Provider Rugzak black
181 reviews
  79,90 94,00
  Eastpak Back To Work Rugzak crafty jeans

  Voor 22:59 besteld, morgen in huis

  Gratis verzending vanaf 20,-

  Gratis retour

  Dakine Grom 13L Rugzak black
  38 reviews
   30,00 40,00
   Herschel Supply Co. Little America Rugzak grey/tan
   Eastpak Tutor Rugzak black
   46 reviews
    89,00 114,00
    Fjallraven Kanken Rugzak black
    145 reviews
     79,00 94,95
     The North Face Rodey Backpack tnf black
     Eastpak Back To Work Rugzak crafty moss
     Travelite Basics Safety Backpack navy
     Eastpak Out of Office Rugzak urban blue
     Eastpak Provider Rugzak cloud navy
     181 reviews
      79,90 94,00
      Eastpak Provider Rugzak triple denim
      Eastpak Provider Rugzak crafty moss
      Eastpak Oval Etui sunday grey
      Eastpak Out of Office Rugzak crafty wine

      Schooltassen 2020

      Doordat wij onze collectie ieder seizoen veranderen, kunt je altijd kiezen uit schooltassen in de meest opvallende kleuren en vernieuwende prints. Schooltassen kunt je bij ons krijgen met de hipste prints en de nieuwste designs.We bieden schoolrugtassen aan van verschillende topmerken als Eastpak, The North Face, Fjallraven en Cowboysbag, die garant staan voor veel draagplezier. Deze en nog veel meer populaire merken vind je in allerlei uitvoeringen in onze online shop. Zoek op merk, materiaal en kleur en kies een favoriete schooltas zodat het schoolavontuur kan beginnen!

      Schooltassen: stevig en comfortabel

      De schooltassen van Travelbags.nl zien er ontzettend gaaf uit en zijn erg praktisch ingericht. Om alle schoolspullen mee te kunnen nemen, zijn de schooltassen voorzien van meerdere vakken. Het hoofdcompartiment is ruim genoeg om alle schoolspullen zoals laptop, boeken en andere documenten in op te bergen. De kleinere (rits) vakken zijn ideaal voor spullen als een rekenmachine, smartphone en fietssleutels. Schooltassen zijn door de brede, verstelbare schouderbanden eenvoudig op te teillen en comfortabel op de rug te dragen. De schouderbanden hebben vaak een antisliplaag, zodat de tas tijdens het fietsen of lopen niet van de rug afglijdt. De rugzakken zijn speciaal ontworpen om het gewicht van de tas over de rug te verdelen: zo treden er geen rugklachten op en is het meenemen van je schoolspullen geen probleem. Een comfortable schooltas is daarom ontzettend belangrijk, vooral omdat deze dagelijks wordt gedragen. Wil je meer advies voor het vinden van het juiste formaat schooltas? Bekijk dan onze uitgebreide schooltassen adviespagina

      Goedkope schooltas kopen?

      Travelbags.nl biedt schooltassen in verschillende prijsklassen aan: zo is er voor iedere scholier een perfecte schooltas te vinden. Of je nu voor een Eastpak schooltas, een schooltas van Herschel Supply Co. of Dakine kiest. Er is een ruim aanbod verkrijgbaar op Travelbags.nl.