Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.890,538 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Schooltassen

Met de nieuwste schooltassen van Travelbags.nl komt iedereen goed voor de dag op school! Shop tussen de bekende merken van Eastpak, Fjallraven of The North Face. Ga voor een gekke print, laptoprugtas of een groot formaat: shop jouw nieuwe schooltas bij Travelbags.nl.

1,627 artikelen
Aanbevolen
Eastpak Padded Pak'r Rugzak flow loops
Fjallraven Kanken Laptop 17" Rugzak ochre
Nieuwe collectie
Vaude Family Minnie 10 Kinderrugzak crocus
Nieuwe collectie
Kapten & Son Fyn Backpack all black
Nieuwe collectie
Eastpak Oval Etui cloud navy

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

Wimona Fabiana Dames Laptoptas cognac
Eastpak Padded Pak'R Rugzak graded black
Eastpak Back To Work Rugzak crafty jeans
Eastpak Out of Office Rugzak sizzling steel
Eastpak Padded Pak'r Rugzak crafty moss
Eastpak Padded Pak'r Rugzak brisk burgundy
Eastpak Provider Rugzak sunday grey
Dakine Campus L 33L Rugzak black
The North Face Groundwork Backpack tnf black
Eastpak Padded Pak'r Rugzak crafty wine
Eastpak Provider Rugzak cloud navy
181 reviews
  79,90 97,90
  Eastpak Back To Work Rugzak crafty moss
  Eastpak Floid Rugzak black denim
  57 reviews
   59,90 69,00
   Fjallraven Kanken Laptop 15'' Rugzak black
   Balr. Gym Bag black II
   Nieuwe collectie

   Schooltassen 2020

   Doordat wij onze collectie ieder seizoen veranderen, kunt je altijd kiezen uit schooltassen in de meest opvallende kleuren en vernieuwende prints. Schooltassen kunt je bij ons krijgen met de hipste prints en de nieuwste designs.We bieden schoolrugtassen aan van verschillende topmerken als Eastpak, The North Face, Fjallraven en Cowboysbag, die garant staan voor veel draagplezier. Deze en nog veel meer populaire merken vind je in allerlei uitvoeringen in onze online shop. Zoek op merk, materiaal en kleur en kies een favoriete schooltas zodat het schoolavontuur kan beginnen!

   Schooltassen: stevig en comfortabel

   De schooltassen van Travelbags.nl zien er ontzettend gaaf uit en zijn erg praktisch ingericht. Om alle schoolspullen mee te kunnen nemen, zijn de schooltassen voorzien van meerdere vakken. Het hoofdcompartiment is ruim genoeg om alle schoolspullen zoals laptop, boeken en andere documenten in op te bergen. De kleinere (rits) vakken zijn ideaal voor spullen als een rekenmachine, smartphone en fietssleutels. Schooltassen zijn door de brede, verstelbare schouderbanden eenvoudig op te teillen en comfortabel op de rug te dragen. De schouderbanden hebben vaak een antisliplaag, zodat de tas tijdens het fietsen of lopen niet van de rug afglijdt. De rugzakken zijn speciaal ontworpen om het gewicht van de tas over de rug te verdelen: zo treden er geen rugklachten op en is het meenemen van je schoolspullen geen probleem. Een comfortable schooltas is daarom ontzettend belangrijk, vooral omdat deze dagelijks wordt gedragen. Wil je meer advies voor het vinden van het juiste formaat schooltas? Bekijk dan onze uitgebreide schooltassen adviespagina

   Goedkope schooltas kopen?

   Travelbags.nl biedt schooltassen in verschillende prijsklassen aan: zo is er voor iedere scholier een perfecte schooltas te vinden. Of je nu voor een Eastpak schooltas, een schooltas van Herschel Supply Co. of Dakine kiest. Er is een ruim aanbod verkrijgbaar op Travelbags.nl.