Reisenthel Shopping

Op zoek naar een praktische boodschappentas, mand of trolley om je boodschappen in mee te nemen? Of je nu op zoek bent naar een grote of kleine boodschappentas, een opvouwbare boodschappenmand of een praktische boodschappentrolley: Boodschappen doe je in stijl met Reisenthel. Ontdek de veelzijdige en kleurrijke shopping collectie van Reisenthel bij Travelbags! 

Reisenthel boodschappentas kopen?

Van praktische boodschappenmanden tot aan trolleys, in de shopping collectie van Reisenthel is er ongetwijfeld een favoriete metgezel voor je dagelijkse boodschappen te vinden. Het Duitse merk Reisenthel weet al jaren de markt te veroveren met een uitgebreide (en praktische) collectie. Met veel creativiteit, geestdrift en kennis van zaken wist Peter Reisenthel in 1971 het merk op te richten. De functionaliteiten en het design van de tassen moet het leven makkelijker en mooier maken. Met deze gedachte wordt de Reisenthel collectie constant geoptimaliseerd en uitgebreid. Je vindt onder ander reistassen, tassen, shoppers, toilettassen en praktische boodschappentassen en trolleys in de collectie.

Reisenthel shopping collectie

Boodschappen doen is nog nooit zo leuk geweest met Reisenthel. In de shopping collectie vind je een uitgebreide collectie boodschappentassen, shoppers, trolleys tot aan manden. Voor de kleine, dagelijkse boodschappen neem je moeiteloos een boodschappentas of mand mee naar de supermarkt. Moet je veel en zware boodschappen meenemen? Ga dan voor een praktische trolley. Een Reisenthel boodschappentrolley zorgt ervoor dat je niet hoeft te sjouwen met je zware boodschappen. Ideaal dus! In de shopping collectie van Reisenthel zijn zowel basic kleuren tot aan opvallende en vrolijke prints te vinden. Ook zijn de tassen en trolleys niet alleen praktisch in gebruik, ze hebben een lichte uitstraling en zijn ultralicht. Kortom, het motto 'keep it easy' is terug te zien in alle tassen van Reisenthel. 

Reisenthel boodschappentas en trolleys bestel je bij Travelbags

Kies een opvallende kleur, print en model die bij je past en doe in stijl je boodschappen met Reisenthel! Ontdek de veelzijdige shopping collectie van Reisenthel online bij Travelbags.