Ortlieb Ultimate Six

In de Ultimate Six serie van Ortlieb vind je de perfecte stuurtas voor je fiets. Met de stuurtas heb je al je belangrijke spullen makkelijk en snel bij de hand. Al je essentials kun je veilig opbergen in deze waterdichte tas.

1 - 10 van 10 artikelen

Aanbevolen

Ortlieb

Het merk Ortlieb is in 1982 opgericht in Duitsland. Het begon met de noodzakelijke behoefte van een waterdichte fietstas, in deze tijd bestond dit nog helemaal niet. De eerste modellen werden gemaakt van vrachtwagenzeil omdat dit waterdicht was. Nadat de oprichter zelf een aantal fiets- en klimtochten had georganiseerd voor zijn vrienden om de tassen te testen begon het bedrijf enorm te groeien. Tegenwoordig worden de producten van Ortlieb nog steeds in Duitsland gemaakt om de kwaliteit van de producten te waarborgen.

Ultimate Six: Perfect voor je fietstocht

Met een stuurtas uit de Ultimate Six serie zul je nog meer genieten van je fietstochten. Een stuurtas kun je gebruiken om al je essentials in op te bergen. Zo heb je deze spullen altijd makkelijk en snel bij de hand. Daarnaast kun je de stuurtas ook gebruiken als schoudertas als je een stukje gaat wandelen. Een Ultimate Six stuurtas is gemaakt van sterk polyester. Niet alleen is dit een heel sterk materiaal, ook zorgt dit ervoor dat de tas waterdicht is. Als extra veiligheid heeft zit er aan de voorzijde van de tas een reflector, zo val je nog beter op.

Ortlieb Ultimate Six bij Travelbags

Heb je een keuze kunnen maken welke kleur en maat het beste bij jou past? Bestel deze Ultimate Six stuurtas dan eenvoudig bij Travelbags. Als officieel dealer van Ortlieb kun je bij ons terecht voor al je vragen en de volledige garantie.