Ortlieb Back-Roller

Ga je er vaak met je fiets op uit? Dan kan een Ortlieb Back-Roller niet ontbreken. Deze handige waterdichte fietstassen bevestig je gemakkelijk aan je bagagedrager waardoor jij je spullen makkelijk en droog met je mee kunt nemen.

Ortlieb

Ortlieb is in 1982 opgericht door de Duitser Hartmurt Ortlieb. Hij was op zoek naar waterdichte fietstassen maar toen hij deze niet kon vinden, besloot hij om deze zelf te maken. De eerste versie werd gemaakt van vrachtwagenzeil. Als liefhebbers van fiets- en klimtochten organiseerde Hartmurt zelf tochten met zijn vrienden om zijn waterdichte fietstassen te testen. Vanaf dat moment begon het bedrijf enorm snel te groeien tot meer dan 300 werknemers. Door constant te willen verbeteren heeft Ortlieb veel ontdekkingen gedaan om hun producten te verbeteren. Vandaag de dag heeft Ortlieb veel verschillende patenten van op zijn naam staan door alle ontwikkelingen die het bedrijf doet.

Back-Roller: Onmisbaar voor lange fietstochten

Als je houdt van lange fietstocht door weer en wind is het wel zo prettig dat je spullen droog blijven. De tassen uit de Back-Roller serie van Ortlieb zorgen ervoor dat de inhoud is beschermd tegen water en vuil. Daarnaast zijn de fietstassen ook makkelijk te bevestigen aan te bagagedrager dankzij het Quick-Lock2.1-systeem. Als je op je bestemming bent kun je de tassen gemakkelijk met je meenemen door de comfortabele schouderriemen. Als extra feature zitten er aan de buitenkant van de tassen reflectoren waardoor je goed opvalt als het donker is buiten.

Ortlieb Back-Roller bestel je bij Travelbags

Heb je een keuze gemaakt welke kleur fietstas het beste pat bij jouw fiets? Bestel deze dan snel en eenvoudig bij Travelbags. Zo ben je verzekerd van een snelle leveringen en kun je snel genieten van je fietstochten met waterdichte fietstassen.