Ortlieb Sport-Roller

Als je gaat fietsen is het handig als je je spullen makkelijk met je mee kan nemen. Een fietstas uit de Sport-Roller serie van Ortlieb kun je gemakkelijk om elke fiets bevestigen. Zo neem jij je spullen makkelijk met je mee tijdens een fietstocht.

1 - 10 van 10 artikelen

Aanbevolen

Ortlieb

Ortlieb is in 1982 opgericht omdat de oprichter geen waterdichte fietstassen kon vinden omdat deze toen nog niet bestonden. Omdat dit nog niet bestond, besloot hij om deze zelf te gaan maken. De allereerste versies werden gemaakt van vrachtwagenzeil omdat dit waterdicht is. Om de eerste versies te testen organiseerde de oprichter samen met zijn vrienden een aantal klim- en fietstochten. Nadat de tassen een succes bleken te zijn is het bedrijf enorm gaan groeien. Het bedrijf is nog steeds gevestigd in Duitsland, hierdoor kan het bedrijf de kwaliteit van de producten waarborgen.

Sport-Roller: neem al je spullen mee

Als je een lange fietstocht maakt wil je ook een aantal spullen met je meenemen. Met de fietstassen uit de Sport-Roller serie neem jij je spullen makkelijk met je mee. De fietstassen zijn geschikt voor lowriders, voordragers, bagagedragers maar ook voor een kinderfiets. Daarnaast zijn de fietstassen zo ontworpen dat ze praktisch in gebruik zijn. Er is een geïntegreerd binnenvak, reflectoren en een schouderriem waardoor je de tas makkelijk met je mee kunt nemen als je gaat wandelen. Met de verschillen kleurenmogelijkheden kun jij kiezen welke fietstas het beste bij jou past. Heb jij al een keuze gemaakt?

Ortlieb Sport-Roller bestel je bij Travelbags

Heb jij je nieuwe Ortlieb Sport-Roller fietstas gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig bij Travelbags. Als officieel dealer van Ortlieb hebben wij niet alleen fietstassen maar ook Ortlieb stuurtassen in ons assortiment.