17 inch laptop hoezen

Heb je een grote 17 inch laptop die je met je mee wil kunnen nemen zonder je zorgen te maken om beschadigingen? Dan biedt een 17 inch laptop hoes uitkomst! Al onze laptop hoezen zijn gewatteerd, hierdoor is je laptop altijd goed beschermd. In ons assortiment vind je 17 inch laptop hoezen gemaakt van verschillende materialen en van veel verschillende topmerken. 

Maak kennis met 17 inch laptop hoezen 

17 inch laptop hoezen zijn het item dat je altijd bij je moet hebben, om jouw 17 inch laptop optimaal te beschermen. Bij Travelbags vind je 17 inch laptop hoezen in allerlei verschillende soorten, maten en prijsklassen. Bovendien biedt Travelbags 17 inch laptophoezen in de vrolijkste kleuren en prints. Alle 17 inch laptophoezen zijn gewatteerd, zodat je laptop onder alle omstandigheden goed beschermd blijft. Topmerken als Case, Thule en Wouf bieden dankzij de nieuwste technieken een optimaal gebruiksgemak.   

Zo beschermt een 17 inch laptop hoes jouw laptop 

17 inch laptophoezen zijn voorzien van een gewatteerde laag. Dit betekent dat de hoes extra is ‘ingepakt’ met watten. Op die manier kan de 17 inch laptophoes makkelijk een val of stoot van jouw laptop breken, met als gevolg dat je laptop minder snel beschadigt. Hoezen voor een laptop van 17 inch beschikken meestal over een ritssluiting, zodat je altijd snel en makkelijk bij je laptop kunt. De 17 inch laptophoes beschikt meestal niet over aparte vakken voor kleine spulletjes. Zoek je naar meer ruimte, dan is misschien een laptoptas iets voor jou. Bekijk op onze uitgebreide adviespagina alle soorten laptoptassen die je in ons assortiment kunt vinden! 

De hoes voor een 17 inch laptop 

Laptops met een scherm van 17 inch hebben een beeldscherm van het grootste formaat. Je hebt daardoor veel ruimte om te werken. Het scherm heeft een diagonale afmeting van ongeveer 43,1 centimeter. 17 inch laptops zijn niet makkelijk om mee te nemen, dus een sterke laptop hoes is erg belangrijk. 17 inch laptop hoezen zijn speciaal ontwikkeld om dit soort laptops veilig te vervoeren. Heeft jouw laptop een ander formaat dan 17 inch, en ben je op zoek naar het juiste formaat voor jouw laptop hoes? Geen paniek! Wij hebben een overzichtelijk stappenplan voor je klaarstaan, zodat jij het juiste formaat vindt.   

17 inch laptop hoezen koop je bij Travelbags! 

Travelbags heeft een breed assortiment, vol met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over de 17 inch laptop hoes? Dan kun je hem binnen 30 dagen retourneren. Heb je een vraag over een specifieke 17 inch laptop hoes, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ze helpen je met alle plezier bij het vinden van een geschikte 17 inch laptop hoes. Ook kun je een kijkje nemen bij één van onze fysieke winkels. Hier kan je de laptop hoes eerst uitproberen, voordat je een keuze maakt. Succes met shoppen!