Dopper Insulated

Op zoek naar een stijlvolle duurzame thermofles? Deze Dopper Insulated fles is dan precies wat je zoekt. Met de vele kleuren en verschillende maten vind jij hier de thermofles die jij zoekt!

Filteren
Je gekozen filters
Serie: Insulated
Categorie
Materiaal

Dopper

Dopper is een Nederlands merk dat zich richt op duurzaamheid. Het is in 2010 opgericht door Merijn Everaarts. Na het zien van een schokkende documentaire over de hoeveelheid plastic die de oceaan binnen drijft wilde hij hier wat aan doen. Zo kwam het bedrijf Dopper tot stand. Dopper produceert en verkoopt drinkflessen die gemaakt zijn van duurzame materialen. Dopper heeft als doel om de vervuiling van plastic wegwerpflessen tegen te gaan. Dopper heeft een sterke sociale missie. Naast het produceren van duurzame producten, sponsort Dopper ook verschillende projecten op het gebied van educatie, hygiëne, sanitair en watertoegang in ontwikkelingslanden. Hiermee draagt Dopper bij aan een betere wereld.

Insulated: Duurzame thermofles

De Insulated serie van Dopper is een kleurrijke collectie van duurzame en stijlvolle thermosflessen. De flessen zijn perfect voor koud weer omdat het drinken 9 uur lang warm houdt, maar ook perfect voor warme dagen omdat het drinken 24 uur koud houdt. In de Insulated serie vind je veel verschillende kleuren en maten, zo kun jij kiezen wat het beste bij jou past. Heb je al een keuze gemaakt?

Dopper Insulated bij Travelbags

Heb je kunnen kiezen welke kleur en maat het beste bij jou past? Bestel deze dan eenvoudig en snel bij Travelbags. Zo ben je verzekerd van een snelle verzending en kun jij genieten van je warme of juist koude drinken. Naast de Insulated serie heeft Travelbags nog veel meer Dopper flessen in het assortiment.