Dopper

Waterflessen van Dopper zijn duurzaam, mooi en ideaal om altijd bij je te hebben. Goed gehydrateerd blijven is namelijk ontzettend belangrijk. De duurzame drinkflessen van Dopper zijn van Nederlandse bodem en zijn ontworpen om de bergen plastic afval terug te dringen. Ontdek de veelzijdige collectie waterflessen van Dopper online bij Travelbags.nl en draag bij aan een betere wereld. 

1 - 36 van 36 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Dopper waterflessen 

Dopper is een Nederlands merk dat al sinds 2010 bestaat. Dopper staat bekend om hun duurzame waterfles en wil met deze waterfles meer impact maken. Jaarlijks belandt er ruim 8 miljoen ton plastic afval in de oceaan. Dit plastic wordt niet afgebroken, dus blijft de oceaan vervuilt. Dopper wil voorkomen dat er (nog) meer plastic drinkflesjes worden gekocht en vinden het belangrijk om samen voor een duurzamere wereld te gaan. De Dopper waterflessen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, groottes en kleuren. 

Wat is het voordeel van een Dopper waterfles? 

  • Duurzaam, omdat je de waterfles kan herbruiken.
  • Geen gebruik van schadelijk BPA. 
  • Gemaakt van gerecyclede materialen.
  • Stevige materiaal, dus een langere levensduur. 

Duurzame Dopper fles

Een Dopper waterfles is hartstikke handig, ideaal om dagelijks te gebruiken en ook nog eens mooi. Of je nu naar de sportschool gaat, een waterfles op je bureau hebt staan of onderweg bent: hydrateren is ontzettend belangrijk! Daarnaast is het uiterlijk van een Dopper fles ook nog eens aantrekkelijk. De waterflessen van Dopper hebben een stijlvol uiterlijk, zodat je milieubewust en stijlvol dagelijks voldoende water kan drinken. Wij mogen van geluk spreken dat wij drinkwater uit de kraan kunnen drinken. Hierdoor kunnen we de plastic single use flesjes terugdringen en bewust kiezen voor een duurzame waterfles van Dopper! De inhoud van een Dopper fles verschilt. Deze zijn verkrijgbaar van 350 ml tot 580 ml. Ook thermosflessen van Dopper zijn in de collectie terug te vinden! De insulated waterfles is dubbelwandig en geïsoleerd. Dit betekent dat je warm water 9 uur warm kan houden en koud water zelfs 24 uur koud! Met de Dopper Steel heb je extra sterke flessen die je bijna niet kapot krijgt.

Dopper online kopen

Draag bij aan een duurzamere en betere wereld en kies voor Dopper! De Dopper waterflessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, modellen en varianten. Of je nu op zoek bent naar een Dopper zwart, Dopper Thermosfles of een Dopper original waterfles: Je shopt makkelijk en snel je nieuwe waterfles bij Travelbags.