Dopper Original

Wie kent deze waterfles niet? Deze Dopper Original is ’s werelds meest duurzame herbruikbare fles. Met deze waterfles blijf je goed gehydrateerd, en draag je bij aan een betere wereld met minder plastic afval.

Filteren
Je gekozen filters
Serie: Original
Categorie

1 - 9 van 9 artikelen

Aanbevolen

Dopper

Dopper is een Nederlands merk dat in 2010 werd opgericht door Merijn Everaarts. Met het doel om plastic afval te verminderen en water te drinken uit hervulbare flessen. Dopper heeft een duidelijk doel: het verminderen van de enorme hoeveelheid plastic afval. Het bedrijf heeft een missie om het milieu te beschermen door middel van het gebruik van herbruikbare flessen. Dopper is meer dan alleen een product. Dopper zet zich in voor het veranderen van gedrag en het verhogen van bewustzijn. Door middel van educatieve programma's en campagnes draagt Dopper bij aan vermindering van plastic afval. Dopper heeft een heldere visie voor de toekomst: meer hervulbare flessen in de wereld, minder plastic afval en een beter milieu.

Original: ’s Werelds meest duurzame herbruikbare waterfles

Alle Dopper Original waterflessen heb de strengste milieueisen doorstaan, hierdoor is deze fles ook uitgeroepen tot ’s wereld meest duurzame herbruikbare waterfles. De fles is voor 85% gemaakt van afval. 15% gerecycled plastic en 80% plant-based waste. Doordat de flessen in Nederland worden gemaakt door hernieuwbare energie is de CO2-voetafdruk van deze flessen 0! De flessen zijn 100% recyclebaar, alles kan weer worden hergebruikt. Door het slimme driedelige ontwerp kun je de dop ook gebruiken als drinkbeker. De waterflessen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, kies jouw favoriete kleur en bestel!

Dopper Original bestel je bij Travelbags

Een keuze kunnen maken welke kleur jouw Dopper Original moet zijn? Bestel deze dan makkelijk en snel bij Travelbags. Toch liever een thermofles? Bekijk dan de Dopper Insulated bij Travelbags!