Dopper Waterflessen

De Dopper waterflessen zijn duurzaam, stijlvol en gemaakt om je steentje bij te dragen aan een schoner milieu. Het komt steeds vaker voor dat er plastic in de oceaan terecht komt waardoor schoon drinkwater steeds schaarser wordt. Dopper wil dit voorkomen en heeft een duurzame waterfles op de markt gebracht. De Dopper waterflessen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en groottes. Ontdek de veelzijdige Dopper collectie online!

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Dopper
Materiaal
Prijs
1445

1 - 34 van 34 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Dopper waterfles kopen? 

Wil jij jouw steentje bijdragen aan een duurzamere wereld? Kies voor Dopper! Dopper komt van oorsprong uit Nederland en is in 2010 opgericht met de missie om het vervuilen van drinkwater terug te dringen. Tegenwoordig wordt er onnodig veel afval en plastic in oceanen gegooid. Van plastic (drink)flesjes tot aan andere producten. Hierdoor wordt het water steeds viezer en viezer. In Nederlands mogen wij van geluk spreken dat wij water uit de kraan 'gewoon' kunnen drinken, maar dit is wererldwijd helaas niet overal zo. Volgens Dopper moet dit probleem aangepakt worden. De Dopper waterfles is hiervan een groot voorbeeld. De waterflessen van Dopper zijn duurzaam, stijlvol en ideaal om dagelijks mee te nemen! 

Inhoud Dopper waterfles

Wat is de inhoud van een Dopper waterfles? De Dopper waterfles is verkrijgbaar in verschillende groottes. De waterflessen zijn verkrijgbaar van 350 ml tot 580 ml. Ook thermosflessen zijn verkrijgbaar in de collectie van Dopper, ideaal om de water warm of koud te houden! Kokend water blijft maar liefst 9 uur warm en koud water zelfs 24 uur! Of je nu een waterfles meeneemt naar de sport, je werk of tijdens een dagje uit: hydrateren is ontzettend belangrijk! Je vult thuis de Dopper fles en neemt deze handige waterfles overal mee naartoe. Daarnaast is een Dopper waterfles hervulbaar en dus hartstikke duurzaam. Er worden minder plastic wegwerpflesjes gebruikt en gekocht, waardoor je automatisch ook minder afval hebt. Wist je dat een Dopper fles voorkomt dat er maar liefst 40 wegwerpflressen in de oceaan belanden? Met een Dopper waterfles draag je bij aan een duurzame wereld! Ook aan het gebruik van materialen is gedacht. De Dopper waterfles is gemaakt van gerecyclede materialen. 

Duurzame waterfles van Dopper 

De waterflessen van Dopper zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, modellen en kleuren. Ben je op zoek naar een Dopper original, Dopper Thermofles of Dopper Insulated? In de veelzijdige Dopper collectie is er ongetwijfeld een passende waterfles te vinden! Ga voor duurzaam en draag je eigen steentje bij aan een duurzamere wereld en kies voor Dopper!