Zwarte trolleys

Op zoek naar een zwarte trolley voor vakantie of voor een zakenreis? Bij ons ben je aan het juiste adres, in ons assortiment vind je zwarte trolleys in alle formaten en van alle topmerken, zoals Samsonite, Delsey en Travelite. 

73 - 108 van 386 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Ga met plezier op reis met de zwarte trolley

De zwarte trolley is er een die je jarenlang met je kan meenemen. Dit komt doordat het model niet alleen stijlvol, maar ook tijdloos is. Bovendien is de zwarte trolley voor zowel mannen als vrouwen te gebruiken. Bij Travelbags vind je zwarte trolleys in allerlei verschillende soorten en formaten. Voor elke reis is er wel een zwarte trolley te vinden. Ontdek de zwarte trolleys van topverkopers als CarryOn, Samsonite, Suitsuit en American Tourister. Met de nieuwste technieken bieden deze merken een optimaal gebruiksgemak.  

Welke zwarte trolley past het beste bij jouw reis? 

In ons assortiment vind je voor elke reis een geschikte zwarte trolley. Zwarte trolleys zijn te verkrijgen in handbagage, kleine, middelgrote en grote modellen. Handbagage zwarte trolleys bieden ruimte voor het hoognodige en zijn daarom ideaal voor een reis van maximaal drie dagen. Meestal mogen handbagage zwarte trolleys mee aan boord van een vliegtuig, maar de regels verschillen per luchtvaartmaatschappij. Kleine zwarte trolleys bieden iets meer ruimte en zijn daarom te gebruiken voor vakanties van maximaal één week. Middelgrote zwarte trolleys bieden aardig wat ruimte, en worden doorgaans gebruikt voor vakanties van drie weken; ideaal voor de zomervakantie. Grote zwarte trolleys hebben plek voor een hele garderobe, en zijn de perfecte metgezel voor langere reizen. Daarnaast kun je de grote zwarte trolley makkelijk met meerdere personen gebruiken. Op onze uitgebreide adviespagina lees je meer over welk formaat het beste bij jouw reis past. 

Let goed op bij het reizen met een zwarte trolley 

Bij het reizen met een zwarte trolley is het altijd handig om voor de reis een kijkje te nemen op de website van jouw luchtvaartmaatschappij. Zo weet je precies wat je kunt verwachten, en ga je zonder zorgen op reis. Per luchtvaartmaatschappij verschilt namelijk de maximaal toegestane massa van een zwarte trolley. Handbagage trolleys mogen meestal, als ze niet meer wegen dan 10 kg, mee aan boord van het vliegtuig. 

Zwarte trolleys kopen bij Travelbags 

Travelbags heeft een breed assortiment, vol met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over de zwarte trolley? Dan kun je hem binnen veertien dagen retourneren. Heb je een vraag over een specifieke zwarte trolley, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ze helpen je met alle plezier bij het vinden van een geschikte zwarte trolley. Ook kun je een kijkje nemen bij één van onze fysieke winkels. Hier kun je de zwarte trolley eerst uitproberen, voordat je een keuze maakt. Succes met shoppen!