Gouden trolleys

Als je op zoek bent naar een gouden trolley van verschillende topmerken, dan ben je bij Travelbags aan het juiste adres. In ons assortiment vind je gouden trolleys in alle formaten en zowel met twee als met vier wielen.

1 - 10 van 10 artikelen

Aanbevolen

Voor iedereen een gouden trolley 

In ons assortiment vind je verschillende maten trolleys in de kleur goud. We maken onderscheid tussen kleine, middelgrote en grote gouden trolleys. Kleine gouden koffers rekenen we tot de categorie ‘handbagage trolleys’. Dit zijn kleine trolleys die ideaal zijn voor reizen die niet langer duren dan drie dagen. Middelgrote gouden trolleys bieden iets meer ruimte, en zijn geschikt voor reizen van ongeveer een week. Grote gouden trolleys hebben plaats voor een hele garderobe. Gebruik de grote gouden trolley daarom voor lange reizen. Wil jij meer weten over welke trolley het beste bij jouw reis past? Bekijk dan ons uitgebreide advies.  

Harde en zachte gouden trolleys 

Bij Travelbags heb je keuze tussen harde en zachte gouden trolleys. Welke trolley het beste bij je reis past, ligt aan welk vervoermiddel je gebruikt. Een harde gouden trolley is stevig en beschermt je bagage tegen harde stoten. Dit soort trolleys is heel handig voor tijdens een vliegreis. Daar kan er namelijk hard aan toe gaan tijdens een douanecontrole. De meeste harde gouden trolleys worden gemaakt van polycarbonaat. Deze stof is wel 250 keer sterker dan glas! Zachte gouden trolleys zijn flexibel en kunnen zich makkelijk in vorm aanpassen. Ideaal voor tijdens een auto- of busrit, omdat trolleys dan meestal in een volle auto moeten passen. Zachte gouden trolleys worden gemaakt van polyester. Deze stof is namelijk makkelijk uitrekbaar, maar blijft zijn oorspronkelijke vorm houden. Hier lees je meer over de verschillen tussen harde, en zachte trolleys.  

Let goed op bij het reizen met een gouden trolley 

Bij het reizen met een gouden trolley is het altijd handig om voor de reis een kijkje te nemen op de website van jouw luchtvaartmaatschappij. Zo weet je precies wat je kunt verwachten, en ga je zonder zorgen op reis. Per luchtvaartmaatschappij verschilt namelijk de maximaal toegestane massa van een gouden trolley. Handbagage trolleys mogen meestal, als ze niet meer wegen dan 10 kg, mee aan boord van het vliegtuig.  

Welke gouden Trolley moet je kiezen? 

Weet je nog niet welke gouden trolley het beste bij je past? Niet getreurd! Je kunt altijd een kijkje nemen in een van onze winkels. Daar kun je ze op je gemak uitproberen, en staat het winkelpersoneel klaar om je te helpen met als je vragen. Zo weet je zeker dat je op reis gaat met jouw ideale gouden trolley. Succes met shoppen!