Kleine trolleys

Kleine trolleys vind je online bij Travelbags. In ons assortiment vind je kleine trolleys van verschillende topmerken, zoals: Samsonite, Delsey en travelite. Kleine trolleys zijn te verkrijgen in veel verschillende formaten, voor elk gebruik is er een perfecte kleine trolley voor jou te vinden.

1 - 36 van 809 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Kleine trolleys, compacte lichtgewichten 

Kleine trolleys zijn trolleys die ruimte bieden aan ongeveer 13 kg bagage. Ze hebben een inhoud van ongeveer 40 tot 65 liter. Ons assortiment heeft kleine trolleys met een hoogt tot 67 centimeter. Topverkopers van de kleine trolleys zijn merken als CarryOn, Samsonite en American Tourister.  

Kleine reizen maak je met een kleine trolley! 

Kleine trolleys zijn bedoeld voor reizen van maximaal één week. Vaak mag de kleine trolley mee aan boord van een vliegtuig. Ga je met meerdere personen op vakantie, dan is een kleine trolley niet geschikt. Neem dan een kijkje bij onze grote trolleys.

Wil je meer informatie over verschillende formaten trolleys? Bekijk dan ons uitgebreide advies.  

Let hier goed op bij het reizen met een kleine trolley 

Reis je met een kleine trolleys, dan mag je meestal niet meer dan ongeveer 10 liter meenemen. Daarnaast hebben luchtvaartmaatschappijen strike regels over de afmetingen van je kleine trolley. Luchtvaartmaatschappijen hanteren allemaal andere normen. Controleer daarom voordat je op vakantie gaat goed wat er van je verwacht wordt. Zo ga je zonder stress op reis! 

Zachte en harde kleine trolleys 

In ons assortiment kom je zowel harde, als zachte kleine trolleys tegen. Harde kleine trolleys zijn stevig en zijn nagenoeg onbreekbaar. Ze bieden je bagage de beste bescherming tegen hardhandig gebruik tijdens een douanecontrole. De harde kleine trolleys is daarom ideaal voor tijdens een vliegvakantie. Zachte kleine trolleys zijn flexibel en kunnen zich makkelijk aan verschillende situaties aanpassen. Polyester is een materiaal dat veel gebruikt wordt voor de zachte kleine trolley. Deze kunststof is niet alleen stevig, maar ook makkelijk uittrekbaar. De zachte kleine trolley wordt daarom vaak gebruikt bij een auto- of busrit, omdat kleine trolleys hier vaak in een volle achterbak moeten passen. Wil je meer weten over harde en zachte kleine trolleys? Op onze kofferpagina ontdek je nog meer verschillen.