Trolley hoezen

Ben je op zoek naar een trolley hoes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vind je trolley hoezen voor alle formaten trolleys, van handbagage tot de allergrootste trolleys. 

1 - 21 van 21 artikelen

Aanbevolen

Trolley hoezen: de perfecte bescherming voor op reis 

Trolley hoezen zorgen ervoor dat je bagage goed is afgesloten tijdens het reizen. Zo ben je er zeker van dat jouw bagage goed beschermd blijft. Trolley hoezen zijn elastisch en makkelijk af te ritsen, waardoor ze heel gebruiksvriendelijk zijn. Ons assortiment biedt trolley hoezen in allerlei vrolijke printen. Wil je liever een neutrale look? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Voor elke reiziger biedt Travelbags een geschikte trolley hoes. 

Geef je trolley een make-over met hulp van een trolley hoes 

Trolley hoezen beschermen niet alleen jouw bagage, ze kunnen jouw trolley ook een nieuwe look geven. Trolley hoezen van bijvoorbeeld Suitsuit geven jouw trolley een trendy twist met felle kleuren en leuke prints. Zo valt jouw koffer meteen op als je hem op het vliegveld zoekt. In ons assortiment vind je trolley hoezen die afritsbaar zijn, waardoor je ze meerdere keren kunt gebruiken. Dit maakt de trolley hoes ook nog eens heel milieuvriendelijk. De trolley hoezen worden gemaakt van elastisch materiaal, waardoor ze om bijna elke koffer passen, zolang het gaat om koffers met twee of vier wielen met een maximale hoogte tussen 68 en 85 cm. Bovendien zorgt het elastische materiaal ervoor dat de trolley hoes niet kan scheuren. 

Trolley hoezen koop je bij Travelbags 

Trolley hoezen van Travelbags worden gemaakt van de beste materialen. Ben je niet tevreden? Dan heb je 30 dagen de tijd om het product te retourneren. Heb je vragen over een specifieke trolley hoes, dan kun je terecht met onze klantenservice. Ze helpen je graag met het vinden van jouw perfecte trolley hoes. Wil je de trolley hoezen eerst uitproberen voordat je een aankoop doet? Dat kan! Neem dan een kijkje bij een van onze winkels. Succes met shoppen!