Travelite Boxy

In deze praktische Travelite Boxy serie vind je praktische stijlvolle rugzakken voor school of werk. Neem veilig je laptop, waterfles en heel veel andere spullen met je mee. In deze rugzakken heb je genoeg ruimte om al je spullen met je mee te nemen.

Filteren
Je gekozen filters
Serie: Boxy
Categorie
Laptopvak
Materiaal
Kleur

1 - 1 van 1 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Travelite

Travelite is in 1949 opgericht in Duitsland door Anna en Gerhard Winkler. Het merk groeide snel door constant nieuwe innovatieve producten op de markt te brengen. Toen de tweede generatie in  1969 het bedrijf overnam, ging het bedrijf zich ook richten op andere landen. Tegenwoordig heeft de derde generatie het bedrijf overgenomen. Ook deze generatie blijft zich vasthouden aan de merkbelofte. Het bedrijf blijft zich constant inzetten op het ontwikkeling van innovatie producten.

Boxy: Ideaal voor school of werk

Met een Boxy rugzak van Travelite ben jij overal op voorbereid. Deze rugzakken zijn gemaakt om te gebruiken voor school, werk of andere uitstapjes. Mocht het onderweg eens flink gaan regenen, blijven al je spullen droog in de tas omdat de tas waterdicht is. Als je gaat fietsen in het donker, blijf je zichtbaar door de reflectoren op de tas. De Boxy rugzakken beschikken over vele vakken waardoor jij je tassen praktisch kunt inpakken. Met het laptopvak kun jij je laptop veilig overal met je mee naar toe nemen. Het waterfles vak zorg je ervoor dat in geval van lekken je spullen in de tas niet nat kunnen worden. Kortom, de rugzakken in de Boxy serie zijn gemaakt om alles voor jou zo praktisch en veilig mogelijk te maken.

Travelite Boxy bij Travelbags

De handige en veilige Boxy rugzakken van Travelite bestel je natuurlijk bij Travelbags. Als officieel dealer van Travelite kun je bij ons terecht voor al je vragen en de volledige garantie. Toch niet de tas gevonden die je zocht?  Naast de Boxy serie heeft Travelbags nog veel meer Travelite rugzakken in het assortiment.