Travelite

Bij Travelite ben je aan het juiste adres voor innovatieve reisbagage van uitstekende kwaliteit. Bekijk de grote collectie van Travelite met o.a. duffels, koffers, reistassen, laptoptassen en rugzakken, die bekend staan om de tijdloze uitstraling maar wel met moderne twist!

1 - 36 van 269 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Travelite collectie 

Het merk Travelite is opgericht in 1949, door de Hamburgse ondernemers Anna en Gerhard Winkler. Het merk ontwikkelde zich snel dankzij de voortdurende ontwikkeling van innovatieve producten. In 1969 trad de tweede generatie tot het bedrijf toe en sloeg het merk haar vleugels uit naar andere landen. Momenteel heeft de derde generatie de leiding over het bedrijf. Ondanks de vele ontwikkelingen die het merk gedurende haar bestaan heeft doorgemaakt, is het steeds trouw gebleven aan haar principes en heeft het steeds veel waarde gehecht aan flexibele innovatie en een sterke focus op de belangen van de klant.

Koffers en tassen van Travelite

Travelite biedt koffers, tassen, reistassen en accessoires voor op reis, werk en school. Kenmerken van de collectie zijn de lichtheid, functionaliteit en stabiliteit. De ontwerpen zijn tijdloos maar met een moderne twist. Verkrijgbaar in diverse kleuren, modellen en formaten is er voor iedereen een perfecte koffer, reistas of weekendtas te vinden in deze innovatieve collectie. Voor een korte trip is er voldoende ruimte in de handbagage koffers of weekendtassen. Wie langer dan een week op vakantie gaat, kan beter kiezen voor een grote koffer of reistas op wielen. Hierin past alles wat nodig is voor een zorgeloze, onvergetelijke reis. De items kunnen uiteraard met elkaar gecombineerd worden om zo in stijl op vakantie te gaan. De koffers en tassen uit de travelite collectie hebben een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs! 

Shop travelite online op Travelbags.nl

Een merk als Travelite mag natuurlijk niet ontbreken bij Travelbags.nl. Daarom is Travelbags.nl officieel dealer van Travelite koffers en reistassen. Deze innovatieve collectie sluit naadloos aan op de behoeften van de frequente reiziger. Shop daarom vandaag nog online een Travelite koffer of tas op Travelbags.nl. Koffers en tassen shoppen is nog nooit zo makkelijk geweest!