Grote tassen

De naam verklapt het eigenlijk al; bij Travelbags beschikken wij over een enorm assortiment van grote tassen. Grote tassen zijn ontzettend populair, vooral omdat de tassen overal voor ingezet kunnen worden en je nooit gebrek aan ruimte hebt. Naar je werk, op vakantie of een weekend naar vrienden? Je kunt het allemaal kwijt als je kiest voor een tas in een groter formaat. Of je nu op zoek bent naar een grote dames of herentas, een shopper, een weekendtas of een extra grote leren tas? Bij Travelbags zul je zeker slagen!

37 - 72 van 1.578 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Een grote tas als fashion item

Grote tassen, als je er één in huis hebt dan wil je niet meer zonder. Reden voor de tas? Wij zijn van mening dat ieder zo zijn redenen wel heeft. Het kunnen absolute fashion items zijn door de hoeveelheid verschillende kleuren, maten en materialen, waardoor er altijd een is die bij jouw look en persoonlijkheid past. In het assortiment van Travelbags vind je fashion merken met een groot aanbod grote tassen. Denk aan topmerken als Cowboysbag, Burkely, The Chesterfield BrandCastelijn & Beerens en Micmacbags

Een grote tas voor vakantie of citytrip

Het voordeel van een grote tas (ten opzichte van een harde kofffer) tijdens de vakantie, is de flexibiliteit van de tas. Hierdoor past de tas gemakkelijk in de kofferbak van de auto. Als je op zoek bent naar een grote tas voor een langere vakantie, bekijk dan het aanbod reistassen. Als je op zoek bent naar een tas voor een wat korte reis, zoals een weekendje weg dan is een weekendtas de tas die uitkomst biedt. Mocht je op zoek zijn naar een grote tas (voor bijvoorbeeld een citytrip) die ook als handbagage geschikt is, bekijk dan ons assortiment cabin bags.

Een grote tas als schooltas

Het doel van een grote tas is, dat je veel producten mee kan nemen. Door te kiezen voor een grote tas, hoef je voor je laptop geen extra tas mee naar school te nemen. Super handig als je elke dag je laptop nodig hebt. De meeste grote tassen beschikken over vakken, waardoor je schoolspullen als een agenda of pennen gemakkelijk kan ordenen. In principe is elke grote tas te gebruiken als schooltas, maar niet alle tassen zijn bestand tegen het gewicht van je schoolboeken en dagelijks intensief gebruik. Wil je een grote tas die ook echt gemaakt is om als schooltas te gebruiken, bekijk dan het aanbod grote schooltassen.