Cowboysbag crossbody tassen 

Op zoek naar een nieuwe crossbody? Wanneer je houdt van echt leren tassen in neutrale tinten dan zit je op deze pagina helemaal goed. De crossbodytassen van Cowboysbag liggen in dit geval namelijk helemaal in jouw straatje. Deze crossbody’s zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig leer en veelal verkrijgbaar in aardetinten en zwart. 

1 - 16 van 16 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Cowboysbag crossbody in verschillende kleuren 

De tassen van Cowboysbag bestaan, in de meeste gevallen, uit één kleur. Meestal wordt er gekozen voor redelijk neutrale tinten. Zo zijn er veel tassen in de kleuren: zwart, bruin, beige en zand. Maar ook zijn er tassen in bijvoorbeeld de kleur groen verkrijgbaar. Hierdoor is het mogelijk om jouw nieuwe Cowboysbag crossbody te combineren met allerlei verschillende outfits omdat de tassen (redelijk) neutraal zijn.  

Modellen Cowboysbag crossbody 

De crossbody modellen van Cowboysbag bestaan uit veel verschillende modellen. De modellen kunnen ook per seizoen verschillen omdat er een aantal keer per jaar een nieuwe collectie wordt gelanceerd. Zo zijn er rechthoekige modellen maar ook vierkante en ronde, genoeg keuze dus. Ook zijn er regelmatig collecties waarbij het leer van de crossbody bewerkt is met een leuke print. Dit kan bijvoorbeeld een slangenprint zijn of strepen. Ook wordt er goed gekeken welke hardware het beste bij de tas past. Daarom is het mogelijk dat de ene tas zilveren hardware heeft en de andere gouden. 

Cowboysbag crossbody bestellen 

Jouw perfecte crossbody van Cowboysbag gevonden? Bestellen doe je gemakkelijk via onze website. Heb je voor 22:59 besteld? Dan heb je je nieuwe tas morgen al in huis! Zo zorgen wij ervoor dat je bijna gelijk plezier hebt van je nieuwe tas.