Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.889,855 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Schooltassen

Met de nieuwste schooltassen van Travelbags.nl komt iedereen goed voor de dag op school! Shop tussen de bekende merken van Eastpak, Fjallraven of The North Face. Ga voor een gekke print, laptoprugtas of een groot formaat: shop jouw nieuwe schooltas bij Travelbags.nl.

1,847 artikelen
Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

Eastpak Evanz Rugzak black denim
17 reviews
  89,00 99,00
  Eastpak Oval Etui crafty jeans
  Dakine Campus L 33L Rugzak cantaloupe
  Fjallraven Kanken Mini Rugzak orchid
  Fjallraven Raven 20L navy
  Fjallraven Raven 20L glacier green
  Fjallraven Raven 28 cabin red
  Fjallraven Kanken Laptop 13" Rugzak forest green
  Fjallraven Kanken Laptop 13" Rugzak deep forest
  Eastpak Smallker Rugzak black denim
  Kipling Iniko Rugzak true navy
  Eastpak Provider Rugzak black
  181 reviews
   79,90 94,00

   Schooltassen 2020

   Doordat wij onze collectie ieder seizoen veranderen, kunt je altijd kiezen uit schooltassen in de meest opvallende kleuren en vernieuwende prints. Schooltassen kunt je bij ons krijgen met de hipste prints en de nieuwste designs.We bieden schoolrugtassen aan van verschillende topmerken als Eastpak, The North Face, Fjallraven en Cowboysbag, die garant staan voor veel draagplezier. Deze en nog veel meer populaire merken vind je in allerlei uitvoeringen in onze online shop. Zoek op merk, materiaal en kleur en kies een favoriete schooltas zodat het schoolavontuur kan beginnen!

   Schooltassen: stevig en comfortabel

   De schooltassen van Travelbags.nl zien er ontzettend gaaf uit en zijn erg praktisch ingericht. Om alle schoolspullen mee te kunnen nemen, zijn de schooltassen voorzien van meerdere vakken. Het hoofdcompartiment is ruim genoeg om alle schoolspullen zoals laptop, boeken en andere documenten in op te bergen. De kleinere (rits) vakken zijn ideaal voor spullen als een rekenmachine, smartphone en fietssleutels. Schooltassen zijn door de brede, verstelbare schouderbanden eenvoudig op te teillen en comfortabel op de rug te dragen. De schouderbanden hebben vaak een antisliplaag, zodat de tas tijdens het fietsen of lopen niet van de rug afglijdt. De rugzakken zijn speciaal ontworpen om het gewicht van de tas over de rug te verdelen: zo treden er geen rugklachten op en is het meenemen van je schoolspullen geen probleem. Een comfortable schooltas is daarom ontzettend belangrijk, vooral omdat deze dagelijks wordt gedragen. Wil je meer advies voor het vinden van het juiste formaat schooltas? Bekijk dan onze uitgebreide schooltassen adviespagina

   Goedkope schooltas kopen?

   Travelbags.nl biedt schooltassen in verschillende prijsklassen aan: zo is er voor iedere scholier een perfecte schooltas te vinden. Of je nu voor een Eastpak schooltas, een schooltas van Herschel Supply Co. of Dakine kiest. Er is een ruim aanbod verkrijgbaar op Travelbags.nl.