Rugzakken sale

Rugtassen zijn er in verschillende soorten en maten. Of je het wil meenemen naar je werk, school of een dagje uit, een rugtas neem je gemakkelijk overal mee naar toe. Op deze pagina vind je alle rugtassen van Travelbags die een sale prijs hebben! Extra voordelige rugtassen voor een aanbiedingsprijs. Neem een kijkje en vind jouw ideale rugzak!

 

37 - 72 van 651 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Een rugzak zorgt voor minder lichamelijke klachten

Een rugzak is een tas waarbij het gewicht van de tas goed wordt verdeeld op de rug. De tas kan daardoor lichter aanvoelen dan een schouder- of een handtas. Door de verstelbare banden is de rugzak passend te maken op de rug zodat de tas past bij jouw lichaam. Het gewicht wordt over twee schouders verdeeld, zo blijf je sneller in evenwicht en krijg je minder lichamelijke klachten. Zie je een geschikte rugzak voor een mooi prijsje? Wacht niet te lang, van een aantal tassen is er maar beperkte voorraad.

Rugzakken voor school of werk

Tegenwoorden zijn veel rugzakken voorzien van een laptopvak zodat je gemakkelijk en veilig jouw laptop overal mee naar toe kan nemen. Dit is één van de reden waarom een rugzak ideaal is voor een schooltas of een werktas. Ook kan je gemakkelijk veel gewicht dragen doordat het gewicht wordt verdeeld op je rug en over twee schouders. Hierdoor neem je gemakkelijk boeken, laptop of andere zware items mee.

Rugzakken in verschillende soorten en maten

Rugzakken komen in verschillende modellen en maten. Zo zijn rugtassen geschikt voor buitensport zoals wandelen en bergbeklimmen. Deze tassen zijn volledig afgestemd op de wensen van de actievelingen en passen bij het wensenlijstje van de doelgroep. Een ander model is een school rugzak, deze tassen zijn gemakkelijk mee te nemen en zijn gemakkelijk te dragen op de rug door de verstelbare riemen. Een rugzak met een laptopvak is ook ideaal om mee te nemen naar kantoor. Je hebt je handen vrij tijdens het lopen en de laptop zit goed beschermd op je rug.

Rugzakken en Travelbags

Travelbags heeft een groot assortiment rugtassen. Er is voor iedereen wel een tas te vinden. Veel rugtassen betekent ook dat er ook een groot aantal van deze tassen een leuke sales prijs hebben. De rugtassen op deze sale pagina kunnen per dag verschillen. Heb je een tas kunnen vinden? Wacht dan niet te lang, de voorraad kan beperkt zijn.

Ben je niet overtuigd door één van deze tassen? Misschien staat jouw nieuwe tas op de algemene rugzakken pagina.