Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.890,505 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Rugzak of rugtas nodig?

Rugzakken in verschillende soorten en maten, van de beste kwaliteit. Koop online jouw nieuwe laptop rugzak, citytrip rugzak, backpack of school rugtas bij Travelbags.nl. 

2,495 artikelen
Aanbevolen
Eastpak Out of Office Rugzak crafty moss
Eastpak Padded Pak'r Rugzak crafty moss
Eastpak Padded Pak'r Rugzak triple denim
Fjallraven Kanken Rugzak black
145 reviews
  79,95 94,95
  Eastpak Back To Work Rugzak sunday grey
  Eastpak Padded Pak'r Rugzak camo
  712 reviews
   39,90 49,00

   Voor 22:59 besteld, morgen in huis

   Gratis verzending vanaf 20,-

   Gratis retour

   Dakine Campus M 25L Rugzak black
   Eastpak Provider Rugzak black denim
   Eastpak Evanz Rugzak black2
   17 reviews
    89,00 99,00
    Eastpak Out of Office Rugzak muted grey
    Eastpak Padded Pak'r Rugzak crafty wine
    Eastpak Provider Rugzak sunday grey
    Eastpak Provider Rugzak cloud navy
    181 reviews
     79,90 97,90
     Eastpak Padded Pak'r Rugzak satin downtown
     Dakine Campus L 33L Rugzak black
     Fjallraven Kanken Laptop 15'' Rugzak black
     Eastpak Back To Work Rugzak crafty moss
     The North Face Groundwork Backpack tnf black

     Uitgebreide collectie rugzakken

     Bij Travelbags.nl kun je terecht voor een uitgebreide collectie rugzakken. Ben je op zoek naar een school rugzak, laptop rugzak, kinderrugzak of een citytrip rugzak? Er zijn verschillende rugzakken verkrijgbaar van diverse topmerken.

     Rugtassen voor school en werk

     Rugtassen zijn ideaal voor zware schoolboeken. Een rugtas verdeelt het gewicht over twee schouders, in tegenstelling tot een schoudertas. Dit is beter voor de houding van het lichaam en zorgt dan ook voor minder lichamelijke klachten. Er zijn schoolrugzakken verkrijgbaar van verschillende topmerken zoals Eastpak, Fjallraven Rains en Samsonite. Ook exemplaren met een laptopvak zijn in onze webshop te vinden in diverse kleuren en verschillende materialen. Op deze manier kun je altijd je laptop veilig en beschermd meenemen. Voor de jongere kinderen zijn er kinderrugzakken te vinden, voor jongens en meisjes. Deze rugzakken voor kleine kinderen zijn vkerrijgbaar in leuke, stoere prints.

     Bergsport of wandelrugzakken?

     Ook deze vind je bij Travelbags.nl Ga je op pad in de bergen of ga je lange wandelingen maken? Kijk dan eens in ons assortiment outdoor rugzakken, wandel- of bergsport rugzakken. Bekende merken als The North Face, Camelbak en Deuter hebben ideale rugzakken in de collectie zitten die uitermate geschikt zijn om te gebruiken tijdens sportieve activiteiten zoals wandelingen. Ook zijn er verschillende accessoires zoals waterzakken voor een lange dag in de bergen verkrijgbaar. Net zoals regenhoezen om de rugzak optimaal te beschermen tijdens regenbuien.

     De beste merken rugzakken van topkwaliteit!

     Bij Travelbags.nl besteden wij veel aandacht aan kwaliteit. Wij leveren daarom voornamelijk rugzakken van verschillende topmerken, welke garant staan voor veel draagplezier en -comfort. De collectie wisselt ieder seizoen met nieuwe prints, nieuwe kleuren en nieuwe modellen. Het belangrijkste is een rugzak met optimaal draagcomfort om rugklachten te voorkomen. Of je gaat wandelen, gaat skieën of de bergen in gaat, er is voor iedere activiteit een passende rugzak te vinden. Wil je meer advies voor het vinden van de juiste rugzak? Wij geven op onze rugzakken advies pagina uitgebreid advies voor het vinden van de juiste rugzak voor elke trip! Veel plezier met shoppen (en met je nieuwe rugzak)!