Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.890,505 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Rugzak of rugtas nodig?

Rugzakken in verschillende soorten en maten, van de beste kwaliteit. Koop online jouw nieuwe laptop rugzak, citytrip rugzak, backpack of school rugtas bij Travelbags.nl. 

2,490 artikelen
Aanbevolen
Eastpak Back To Work Rugzak whale grey
Eastpak Floid Rugzak black denim
57 reviews
  59,90 69,00
  Eastpak Back To Work Rugzak crafty jeans

  Voor 22:59 besteld, morgen in huis

  Gratis verzending vanaf 20,-

  Gratis retour

  Eastpak Padded Pak'R Rugzak graded black
  Fjallraven Kanken Rugzak sky blue
  145 reviews
   79,95 94,95
   Eastpak Padded Pak'r Rugzak dust chilly
   Fjallraven Kanken Rugzak frost green
   Eastpak Padded Pak'r Rugzak brisk burgundy
   Rains Original Backpack black
   Eastpak Out of Office Rugzak sizzling steel
   Eastpak Back To Work Rugzak quiet khaki
   Herschel Supply Co. Pop Quiz Rugzak black/black
   Eastpak Pinnacle L Rugzak black
   1 reviews
    79,90 97,90
    Eastpak Provider Rugzak blakout stripe earth
    Eastpak Tutor Rugzak cloud navy
    46 reviews
     89,00 114,00

     Uitgebreide collectie rugzakken

     Bij Travelbags.nl kun je terecht voor een uitgebreide collectie rugzakken. Ben je op zoek naar een school rugzak, laptop rugzak, kinderrugzak of een citytrip rugzak? Er zijn verschillende rugzakken verkrijgbaar van diverse topmerken.

     Rugtassen voor school en werk

     Rugtassen zijn ideaal voor zware schoolboeken. Een rugtas verdeelt het gewicht over twee schouders, in tegenstelling tot een schoudertas. Dit is beter voor de houding van het lichaam en zorgt dan ook voor minder lichamelijke klachten. Er zijn schoolrugzakken verkrijgbaar van verschillende topmerken zoals Eastpak, Fjallraven Rains en Samsonite. Ook exemplaren met een laptopvak zijn in onze webshop te vinden in diverse kleuren en verschillende materialen. Op deze manier kun je altijd je laptop veilig en beschermd meenemen. Voor de jongere kinderen zijn er kinderrugzakken te vinden, voor jongens en meisjes. Deze rugzakken voor kleine kinderen zijn vkerrijgbaar in leuke, stoere prints.

     Bergsport of wandelrugzakken?

     Ook deze vind je bij Travelbags.nl Ga je op pad in de bergen of ga je lange wandelingen maken? Kijk dan eens in ons assortiment outdoor rugzakken, wandel- of bergsport rugzakken. Bekende merken als The North Face, Camelbak en Deuter hebben ideale rugzakken in de collectie zitten die uitermate geschikt zijn om te gebruiken tijdens sportieve activiteiten zoals wandelingen. Ook zijn er verschillende accessoires zoals waterzakken voor een lange dag in de bergen verkrijgbaar. Net zoals regenhoezen om de rugzak optimaal te beschermen tijdens regenbuien.

     De beste merken rugzakken van topkwaliteit!

     Bij Travelbags.nl besteden wij veel aandacht aan kwaliteit. Wij leveren daarom voornamelijk rugzakken van verschillende topmerken, welke garant staan voor veel draagplezier en -comfort. De collectie wisselt ieder seizoen met nieuwe prints, nieuwe kleuren en nieuwe modellen. Het belangrijkste is een rugzak met optimaal draagcomfort om rugklachten te voorkomen. Of je gaat wandelen, gaat skieën of de bergen in gaat, er is voor iedere activiteit een passende rugzak te vinden. Wil je meer advies voor het vinden van de juiste rugzak? Wij geven op onze rugzakken advies pagina uitgebreid advies voor het vinden van de juiste rugzak voor elke trip! Veel plezier met shoppen (en met je nieuwe rugzak)!