Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.889,407 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Rugzak of rugtas nodig?

Rugzakken in verschillende soorten en maten, van de beste kwaliteit. Koop online jouw nieuwe laptop rugzak, citytrip rugzak, backpack of school rugtas bij Travelbags.nl. 

2,699 artikelen
Meest verkocht
Eastpak Provider Rugzak cloud navy
181 reviews
  79,90 94,00
  Eastpak Back To Work Rugzak crafty moss
  Fjallraven Kanken Rugzak sky blue
  145 reviews
   79,00 94,95
   Eastpak Out Of Office Rugzak reflective camo black
   Nieuwe collectie

   Voor 22:59 besteld, morgen in huis

   Gratis verzending vanaf 20,-

   Gratis retour

   Eastpak Provider Rugzak crafty moss
   Eastpak Tutor Rugzak black denim
   46 reviews
    89,00 114,00
    Eastpak Pinnacle Rugzak black
    129 reviews
     74,90 84,00
     Eastpak Floid Rugzak mono night
     56 reviews
      59,90 69,00
      Eastpak Padded Pak'r Rugzak crafty wine
      Herschel Supply Co. Retreat Rugzak black/black
      Eastpak Padded Pak'r Rugzak bold chilly
      Nieuwe collectie
      Eastpak Provider Rugzak sunday grey
      Eastpak CNNCT Tecum L Rugzak black
      Dakine Wndr Pack 18L black
      Dakine Campus M 25L Rugzak black
      Fjallraven Kanken Rugzak plum
      145 reviews
       79,00 94,95

       Uitgebreide collectie rugzakken

       Bij Travelbags.nl kun je terecht voor een uitgebreide collectie rugzakken. Ben je op zoek naar een school rugzak, laptop rugzak, kinderrugzak of een citytrip rugzak? Er zijn verschillende rugzakken verkrijgbaar van diverse topmerken.

       Rugtassen voor school en werk

       Rugtassen zijn ideaal voor zware schoolboeken. Een rugtas verdeelt het gewicht over twee schouders, in tegenstelling tot een schoudertas. Dit is beter voor de houding van het lichaam en zorgt dan ook voor minder lichamelijke klachten. Er zijn schoolrugzakken verkrijgbaar van verschillende topmerken zoals Eastpak, Fjallraven Rains en Samsonite. Ook exemplaren met een laptopvak zijn in onze webshop te vinden in diverse kleuren en verschillende materialen. Op deze manier kun je altijd je laptop veilig en beschermd meenemen. Voor de jongere kinderen zijn er kinderrugzakken te vinden, voor jongens en meisjes. Deze rugzakken voor kleine kinderen zijn vkerrijgbaar in leuke, stoere prints.

       Bergsport of wandelrugzakken?

       Ook deze vind je bij Travelbags.nl Ga je op pad in de bergen of ga je lange wandelingen maken? Kijk dan eens in ons assortiment outdoor rugzakken, wandel- of bergsport rugzakken. Bekende merken als The North Face, Camelbak en Deuter hebben ideale rugzakken in de collectie zitten die uitermate geschikt zijn om te gebruiken tijdens sportieve activiteiten zoals wandelingen. Ook zijn er verschillende accessoires zoals waterzakken voor een lange dag in de bergen verkrijgbaar. Net zoals regenhoezen om de rugzak optimaal te beschermen tijdens regenbuien.

       De beste merken rugzakken van topkwaliteit!

       Bij Travelbags.nl besteden wij veel aandacht aan kwaliteit. Wij leveren daarom voornamelijk rugzakken van verschillende topmerken, welke garant staan voor veel draagplezier en -comfort. De collectie wisselt ieder seizoen met nieuwe prints, nieuwe kleuren en nieuwe modellen. Het belangrijkste is een rugzak met optimaal draagcomfort om rugklachten te voorkomen. Of je gaat wandelen, gaat skieën of de bergen in gaat, er is voor iedere activiteit een passende rugzak te vinden. Wil je meer advies voor het vinden van de juiste rugzak? Wij geven op onze rugzakken advies pagina uitgebreid advies voor het vinden van de juiste rugzak voor elke trip! Veel plezier met shoppen (en met je nieuwe rugzak)!