Kipling weekendtassen

Ga je er even een paar dagen tussenuit? In een weekendtas van Kipling past alles wat je nodig hebt. Een weekendtas heeft genoeg ruimte en is ideaal voor een paar dagen weg. Met de kleurrijke collectie van Kipling is een weekendtas niet alleen functioneel maar ziet de tas er ook nog eens leuk uit.

1 - 10 van 10 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

De voordelen van een weekendtas

Een Kipling weekendtas heeft als voordeel dat het makkelijk in te pakken is. Naast de grote ruimte aan de binnenkant heeft de tas ook verschillende vakjes aan de buitenkant. Je kunt hier de dingen in doen die je graag snel bij de hand wilt hebben, zoals bijvoorbeeld de reispapieren. Daarnaast is een weekendtas heel geschikt voor de kofferbak. Je kunt de tassen stapelen en door de flexibele stof is de tas ook makkelijk op te bergen op krappe plekken. Niet alleen is een Kipling weekendtas geschikt voor een paar daagjes weg, maar met de sportieve uitstraling en het sterke materiaal is een Kipling tas ook geschikt voor meer dagelijks gebruik zoals bijvoorbeeld naar de sport.

Een grote of kleine Kipling weekendtas?

Kipling weekendtassen zijn er in verschillende formaten. Met een grote tas kun je veel spullen meenemen. Zo heb je altijd wat extra’s bij je en kom je niks te kort. Heb je wat minder ruimte of heb je niet zoveel nodig dan kun je ook kiezen voor een kleinere weekendtas. Deze kleine tas heeft alsnog genoeg ruimte om voldoende mee te nemen voor een paar dagen weg. Daarnaast kun je een kleinere weekendtas ook goed gebruiken voor bijvoorbeeld naar de sport of een dagje uit. Geen geschikte weekendtas gevonden of wil je wat meer meenemen? Bekijk dan de Kipling rugzakken.

Weekendtassen bij Travelbags

Bij Travelbags koop jij gemakkelijk jouw nieuwe Kipling weekendtas. Naast dat het bestellen makkelijk is kun je ook bij ons terecht met je vragen. Neem contact op met onze klantenservice en zij zullen je helpen! Geen Kipling weekendtas kunnen vinden? Bekijk ons volledige aanbod in weekendtassen en vind hier je nieuwe tas.