Kipling Seoul rugzak

Op zoek naar een perfecte rugzak? Ga dan voor de Kipling Seoul uit de collectie van Kipling. De Seoul is de perfecte metgezel voor school, het werk of een college.

1 - 13 van 13 artikelen

Aanbevolen

Kipling Seoul schooltas

Net zoals de hele collectie van Kipling, staat bij de Seoul collectie passie, creativiteit en ondernemingsgeest centraal. De Seoul collectie bestaat uit praktische, functionele rugzakken die perfect te gebruiken zijn als schooltas. Deze perfecte schooltas biedt voldoende opbergruimte, zodat het meenemen van je dagelijkse schoolspullen geen probleem is. De Seoul is te herkennen aan de opvallende rondingen, het opvallende logo gebruik en het draagcomfort. Het meenemen van je laptop is in de Seoul schooltas geen probleem. De tas is namelijk voorzien van een apart laptopvak, zodat het veilig en beschermd vervoeren van je laptop geen enkel probleem is. Deze Kipling schooltas is een van de favoriete rugzak modellen uit de collectie en perfect om te gebruiken voor scholieren die naar het voortgezet onderwijs gaan. Dankzij de comfortabele schouderbanden draag je de tas moeiteloos op de rug, hoe zwaar deze ook is!

Seoul schooltas van Kipling online bestellen bij Travelbags.nl

De Seoul schooltas uit de collectie van Kipling bestel je bij Travelbags.nl. Kies een favoriet model en kleur uit de collectie en bestel eenvoudig jouw nieuwe schooltas online bij Travelbags.nl. Een ding is zeker: Met de Seoul schooltas begint jouw schoolavontuur pas echt.