Leren reistassen

Kom stijlvol voor de dag met een leren reistas! In ons assortiment vind je zowel leren handbagage reistassen, als grote leren reistassen die je kan gebruiken voor langere reizen met de auto of het vliegtuig. Leren reistassen zijn te verkrijgen van veel verschillende topmerken, voor welke merk ga jij?

37 - 65 van 65 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

De leren reistas: tijdloos en stoer tegelijk 

Leer is een van de populairste materialen voor een reistas. De stof zorgt voor een stoere en tijdloze uitstraling. Doordat er steeds beter technieken ontwikkeld worden, gaat de leren kleine reistas lang mee. Bovendien bieden leren reistassen veel ruimte, waardoor je makkelijk al je spullen kwijt kan. In ons assortiment vind je leren reistassen in verschillende kleuren en motieven. De leren reistas is multifunctioneel, en kan gebruikt worden als weekendtas, sporttas of handbagage reistas. Topaanbieders zoals Burkely, The Chesterfield en Bric's bieden een optimaal gebruiksgemak. 

Reistassen in verschillende leersoorten 

In ons assortiment vind je reistassen van veel uiteenlopende soorten leer. Kunstleer is geen natuurproduct en bestaat uit kunststof die aangebracht wordt op het textiel, wat lijkt op leer. Deze stof is makkelijk te onderhouden, en is vergeleken met andere leersoorten relatief goedkoop. Splitleer is een goedkopere leersoort dat ontstaat wanneer de huid in meerdere lagen wordt opgedeeld. Splitleer is 100% natuurlijk leer. Dit betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige bewerkingen. Rundleer is een van de populairste leersoorten. Rundleer is een leersoort dat afkomstig is van koeien, buffels of de yak. Dit leersoort is te herkennen aan de structuur van het leer. Runderleer is wat zwaarder en vaak wat stugger. Wil je meer lezen over verschillende soort leer voor jouw leren reistas? Neem dan een kijkje op onze leer adviespagina.

Neem je leren reistas mee op vakantie  

Leren reistassen zijn ook geschikt om als handbagage mee te nemen in het vliegtuig. De meest handbagage reistassen voldoen aan de IATA-norm. Dit betekent dat je jouw leren reistas meestal mee mag nemen in het vliegtuig. Wat de regels precies zijn verschilt per luchtvaartmaatschappij. Controleer daarom voor je op reis gaat goed bij jouw luchtvaarmaatschappij wat er van je verwacht wordt, zodat je zeker weet dat jouw leren reistas in het vliegtuig mag.  

Leren reistassen kopen bij Travelbags    

Travelbags heeft een breed assortiment, vol met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over de leren reistas? Dan kun je hem binnen 30 dagen retourneren. Heb je een vraag over een specifieke leren reistas, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ze helpen je met alle plezier bij het vinden van een geschikte kleine reistas. Ook kun je een kijkje nemen bij één van onze fysieke winkels. Hier kun je de leren reistas eerst uitproberen, voordat je een keuze maakt. Succes met shoppen!