Sleutel portemonnees

Als je een sleutelportemonnee zoekt, dan ben je bij Travelbags aan het juiste adres! In ons assortiment vind je veel sleutelportemonnees van verschillende topmerken, zoals Castelijn & Beerens. Sleutelportemonnees zijn te verkrijgen in verschillende materialen, waaronder leer en in veel verschillende kleuren. Voor welke sleutelportemonnee ga jij?

Jouw sleutels veilig beschermd, dankzij de sleutel portemonnees 

Wil jij een vaste plek waar je je sleutels veilig kan opbergen? Dan zijn onze sleutel portemonnees vast iets voor jou. Sleutel portemonnees zijn niet alleen een handige manier om jouw sleutel veilig te vervoeren, ze voorkomen ook dat andere spullen in jouw tas beschadigt raken. Een smartphonescherm kan bijvoorbeeld lelijke krassen krijgen door een losse sleutelbos. Een sleutel portemonnee biedt hiervoor de perfecte uitkomst. In ons assortiment vind je sleutel portemonnees in diverse maten, kleuren en prijsklassen. Laat je verrassen door een van onze topmerken, Dr Amsterdam. Dankzij de nieuwste technieken biedt dit merk een optimaal gebruiksgemak.  

Dit materiaal is het populairst bij een sleutel portemonnee 

Om goed bestand te zijn tegen de kartels van een sleutel, is het belangrijk dat een sleutel portemonnee is gemaakt van sterk materiaal dat lang meegaat. Om deze reden is leer een zeer geliefd materiaal voor de sleutel portemonnee. In ons assortiment vind je sleutel portemonnees van verschillende leersoorten. Kunstleer is bijvoorbeeld geen natuurproduct en bestaat uit kunststof die aangebracht wordt op het textiel, wat lijkt op leer. Deze stof is makkelijk te onderhouden, en is vergeleken met andere leersoorten relatief goedkoop. Splitleer is daarentegen een goedkopere leersoort die ontstaat wanneer de huid in meerdere lagen wordt opgedeeld. Splitleer is 100% natuurlijk leer. Dit betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige bewerkingen. Rundleer is een van de populairste leersoorten. Naast deze voorbeelden biedt Travelbags nog veel meer leersoorten. Wil je hier meer over weten voor je een keuze maakt voor jouw sleutel portemonnee? Neem dan een kijkje op onze adviespagina.    

Koop jouw sleutel portemonnee nu bij Travelbags     

Travelbags heeft een breed assortiment, vol met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over de sleutel portemonnee? Dan kun je deze aan ons retourneren. Heb je een vraag over een specifieke sleutel portemonnee, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ze helpen je met alle plezier bij het vinden van een geschikte sleutel portemonnee. Ook kun je een kijkje nemen bij één van onze fysieke winkels. Hier kun je de sleutel portemonnee eerst uitproberen, voordat je een keuze maakt. Succes met shoppen!