Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

Nekkussens: comfortabel reizen

Door middel van een nekkussen nooit meer last van de nek en niet fit op de vakantiebestemming aankomen. Die droom kan waargemaakt worden, want Travelbags.nl heeft diverse varianten reiskussens in het assortiment.

Nekkussen kopen?

Altijd moe na een lange vlucht, omdat je niet heeft kunnen slapen in het vliegtuig? Een nekkussen biedt de uitkomst. Neem een nekkussen mee in de handbagage en voel je fit op de vakantiebestemming. Ook is een nekkussen ideaal wanneer je een dutje wilt doen in de auto of trein.

Nekkussens: geen last meer van de nek tijdens reizen

Met behulp van een nekkussen kan er beter geslapen worden tijdens het reizen. Vooral als er helemaal nergens tegenaan geleund kan worden. De voordelen van een nekkussen zijn dat je fitter zal zijn na de reis en dat je geen stijve nek zult hebben na het slapen. Er zijn verschillende soorten nekkussens, zoals het opblaasbaar nekkussen, het nekkussen met foam of het reiskussen met microballetjes. Naast het materiaal zijn de reiskussens ook verkrijgbaar in verschillende vormen. Ga voor een stijlvol effen nekkussen of een reiskussen met een toffe print. Een ding is zeker, de reis naar de bestemming is net zo belangrijk als de bestemming zelf. Merken als SamsoniteHerschel Supply Co en Eagle Creek hebben een ruim aanbod nekkussens! Wil jij jouw vliegreis zo comfortabel mogelijk maken? Maak het compleet met een slaapmasker, oordopjes en compressiesokken. Of maak een keuze uit de handige reisaccessoires

Bestel jouw nekkussen online op Travelbags.nl

Met een comfortabel nekkussen zal de reis zeker voorbij vliegen! Een reiskussen is de ideale metgezel tijdens lange reizen in de trein, het vliegtuig of de auto. Zo krijg je toch de slaap die je nodig hebt tijdens de reis. Droom alvast over je vakantie terwijl je heerlijk ligt te slapen op jouw comfortabele reiskussentje. Nu nog zorgen dat het nekkussen voor vertrek bij jouw thuis wordt bezorgd! Veel plezier op reis.