Micmacbags Rugzakken

Of je nou je rugzak gebruikt als werktas, een dagje gaat winkelen of een citytrip gaat maken; bij het gebruiken van een Micmacbags rugzak heb je je handen vrij om je bezig te houden met andere zaken. De rugzakken van Micmacbags zijn praktisch, modieus en zijn gemaakt van kwaliteitsleer. Bekijk de rugzakken van Micmacbags bij Travelbags!

1 - 15 van 15 artikelen

Aanbevolen

De inspiratiebron van Micmacbags

Micmacbags gebruikt de wereld als inspiratiebron. De rugzakken van het merk zijn geïnspireerd door verschillende landen en culturen en dat zie je terug in de collecties. Zo heeft elke collectie een andere bijzondere naam dat past bij het ontwerp van de rugzakken.

Een leren rugzak van Micmacbags

Travelbags biedt de rugzakken van Micmacbags aan in verschillende kleuren en modellen. Deze comfortabele leren rugzakken zijn opgedeeld door een groot hoofdvak dat wordt afgesloten door middel van een rits. In een groot deel van de rugzakken zit een gewatteerd laptopvak om je laptop veilig op te bergen. Daarnaast is er genoeg ruimte om andere spullen mee te nemen. Ga je liever voor een ander model? Bekijk de gehele collectie van de Micmacbags tassen (/micmacbags/tassen/).

Verantwoord produceren

Micmacbags gelooft dat goede producten alleen onder de juiste arbeidsomstandigheden ontstaan. Daarom hebben ze in Kolkata, India een eigen fabriek om het verantwoord produceren goed in de gaten te houden en zijn alle fabrieken gecertificeerd of geauditeerd. Alles omdat zij verantwoord produceren zo belangrijk vinden.