Micmacbags Porto

Op zoek naar een leren schoudertas, laptoptas, rugzak of toch een portemonnee? Ontdek dan deze veelzijdige Porto serie van Micmacbags. Alle producten zijn geïnspireerd door deze diverse, kleurrijke Portugese stad.

1 - 36 van 39 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Micmacbags

Micmacbags biedt een collectie tassen, geïnspireerd door de wereld om ons heen. Het merk is vernoemd naar de Micmac Indianen, maar is inmiddels geëvolueerd naar de huidige manier van leven. De tassen zijn avontuurlijk, uitdagend en stijlvol. Er is voor ieder wat wils, want de collectie bestaat uit handtassen, schoudertassen, rugzakken, crossbody tassen en portemonnees. Laat je inspireren door de Porto collectie van Micmacbags en ervaar het avontuur!

Porto: Veelzijdige collectie

In deze veelzijdige Porto serie van Micmacbags vind je veel verschillende tassen, rugzakken, laptoptassen en portemonnees. Deze serie is geïnspireerd door de stad Porto. Deze diverse stad staat bekend op de kleurrijke gevels, bootjes en trams. De diversiteit van de stad is met de vele verschillende modellen goed terug te zien in deze Porto collectie. Daarnaast zijn de warme kleuren van deze Portugese stad ook als inspiratie gebruikt om de kleuren te kiezen van deze collectie.

Micmacbags Porto eenvoudig bestellen bij Travelbags

Als officieel dealer van Micmacbags kun jij bij Travelbags terecht voor al je vragen en de volledige garantie. Naast deze Porto serie zijn er nog veel meer inspirerende series. Al deze Micmacbags series kun je ontdekken bij Travelbags.