Micmacbags Malmo

Op zoek naar een stijlvolle, strakke en praktische tas? Dan is de kans groot dat jij in deze Malmo serie jouw nieuwe favoriete tas vindt. Bekijk snel de collectie!

1 - 3 van 3 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Micmacbags

Micmacbags is een tassenmerk dat al sinds 1953 bestaat. Het merk is geïnspireerd door de Micmac Indianen en heeft inmiddels een switch gemaakt naar een hedendaagse leefstijl. Micmacbags haalt inspiratie uit locaties over de hele wereld en vertaalt dit naar een prachtige collectie tassen. Zo is deze Malmo collectie geïnspireerd door de Scandinavische cultuur. De stijlvolle tassen zijn avontuurlijk, uitdagend, stijlvol maar ook praktisch. Het merk heeft een grote collectie bestaande uit handtassen, schoudertassen, rugzakken, crossbody tassen en portemonnees. Met een Micmacbags tas maak jij je outfit helemaal af.

Malmo: Eenvoudig maar super praktisch

De Malmo serie van Micmacbags is geïnspireerd door de Scandinavische cultuur. Deze cultuur is samen te vatten in het woord Lagom. Lagom staat voor een goede balans in het leven, oftewel niet te veel maar ook niet te weinig. Vaak zijn we op zoek naar snelle manieren om ons prettig te voelen, alleen krijg je meer rust als je deze gedachte aan de kant zet. Deze lifestyle is de inspiratie geweest voor de gehele Malmo serie. De tassen in deze serie zijn eenvoudig, strak en super praktisch. Iets wat goed aansluit bij Lagom. De tas straalt rust uit, en door de praktische indeling geeft de tas je ook deze rust. Na het bestellen van een tas uit deze serie zal de tas ongetwijfeld een favoriet worden.

Micmacbags Malmo bij Travelbags

Jouw nieuwe laptoptas, shopper of luiertas gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel bij Travelbags. Als officieel dealer van Micmacbags kun je bij ons terecht voor al je vragen en garantie van je Malmo tas.