Micmacbags Laptoptassen

De laptoptassen van Micmacbags zijn met een praktisch design ontworpen voor dagelijks gebruik. Zo kun je al je spullen veilig, netjes en overzichtelijk opbergen in je laptoptas. Ga jij liever voor een handtas met laptopvak of een laptoprugzak? Bekijk de hele collectie aan Micmacbags laptoptassen bij Travelbags!

1 - 22 van 22 artikelen

Aanbevolen

Micmacbags tassen collectie

Elke Micmacbags collectie heeft een eigen verhaal dat zich heeft laten inspireren door landen en culturen. De hele laptoptas, van begin tot eind, staat in het teken van dit verhaal wat terug te zien is in de collecties. Zo heeft elke collectie een andere bijzondere naam dat past bij het ontwerp van de laptoptassen.

Verantwoord produceren

Micmacbags gelooft dat goede producten alleen onder de juiste arbeidsomstandigheden ontstaan. Daarom hebben ze in Kolkata, India een eigen fabriek om het verantwoord produceren goed in de gaten te houden en zijn alle fabrieken gecertificeerd of geauditeerd. Alles omdat zij verantwoord produceren zo belangrijk vinden.

Jouw perfecte laptoptas

De laptoptassen van Micmacbags zijn verkrijgbaar in verschillende modellen; een handtas of een laptoprugzak. Ga voor het model dat het beste bij je past! Een deel van de Micmacbags laptoptassencollectie is unisex. Dat houdt in dat de tas zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. De laptoptassen zijn opgedeeld in een groot hoofdvak met een laptopvak wat zorgt dat je laptop goed beschermt blijft. In de tas bevinden zich meerdere kleine vakken om andere spullen op te bergen. Door middel van een rits zijn de laptoptassen van Micmacbags af te sluiten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets verliest. Benieuwd naar meer Micmacbags? Bekijk het hele Micmacbags tassen assortiment.