Mepal

Bij het Nederlandse merk Mepal zit je helemaal goed als je op zoek bent naar een broodtrommel, drinkbeker of lunchbox. De producten van Mepal zijn door de uitstekende kwaliteit gemaakt om dagelijks te kunnen gebruiken. Voor de kleintjes heeft Mepal broodtrommels en drinkbekers met unieke design zoals Paw Patrol, Unicorns en Spiderman. Ontdekt de Mepal collectie bij Travelbags!

37 - 51 van 51 artikelen

Aanbevolen

Mepal

Mepal is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn duurzame en praktische producten voor dagelijks gebruik. Het merk richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige producten die lang meegaan en herbruikbaar zijn, zoals drinkbekers, lunchboxen en bewaarbakjes. Mepal producten zijn ontworpen met het oog op gemak en functionaliteit. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en vaatwasmachinebestendig. Met een groot assortiment aan kleuren en designs biedt Mepal voor ieder wat wils. De producten van Mepal zijn voor iedereen te gebruiken. Door de functionaliteit zijn de boordtrommels en drinkbekers ideaal voor school of werk. Mepal is een merk dat zich richt op duurzaamheid en gebruiksgemak, hierdoor gaan de producten van Mepal een lange tijd mee.

Mepal: Broodtrommels en drinkbekers

De broodtrommels van Mepal zijn ontworpen met het oog op gemak en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn voorzien van een stevige sluiting, zodat het eten goed beschermd blijft tijdens het transport. Daarnaast is een Mepal lunch box vaatwasmachinebestendig en eenvoudig schoon te maken. Mepal biedt een ruime keuze aan broodtrommels in verschillende kleuren en designs. Zo zijn er voor de kleintjes een lunch set met hun favoriete held, maar zijn er voor volwassenen broodtrommels met een rustig design. Met een broodtrommel van Mepal kies je voor een praktisch en duurzaam product dat lang meegaat en geschikt is voor dagelijks gebruik. Dankzij het slimme ontwerp blijft het eten vers en lekker, waar je ook naartoe gaat. Kortom, met een broodtrommel van Mepal begin jij je dag goed!

Mepal bestellen bij Travelbags

Jouw nieuwe Mepal lunchbox, drinkbeker of broodtrommel bestel je eenvoudig bij Travelbags. Zo ben je verzekerd van een snelle verzending, en voor de volledige garantie kun je bij ons terecht. Heb je vragen? Onze klantenservice helpt je graag met het beantwoorden van je vraag.