Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.890,815 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Kleinlederwaren online kopen!

Ben je op zoek naar een identiteitsmapje, reisportemonnee of een leren kaarthouder? Bij Travelbags.nl vind je naast reistassen en rugtassen ook een heel gevarieerd aanbod aan klein lederwaren.

 

64 artikelen
Meest verkocht

Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

Fjallraven Kanken Travel Wallet black
Fjallraven Kanken Travel Wallet navy
Fjallraven Kanken Travel Wallet green
Fjallraven Kanken Travel Wallet frost green
Fjallraven Accessories Passport Wallet dusk
Spikes & Sparrow Bronco Polstas black

Klein lederwaren

Of het nu gaat om etui's, rijbwijsmapjes, kleine portefeuilles of een Orbitkey sleutelbanger? In onze webshop is een uitgebreid assortiment aan klein lederwaren te vinden. Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Van sleuteletuis tot paspoorthouder
De klein lederwaren van Travelbags.nl zijn uitermate geschikt om rijbewijs, paspoort of andere pasjes in op te bergen. Vooral onderweg of op reis bieden deze klein lederwaren uitkomst, omdat je alle reisdocumenten in een map kwijt kunt. In onze online shop vind je daarnaast ook verschillende leren sleuteletuis. Hierin kun je vrij eenvoudig al het klein- en briefgeld in opbergen en vervolgens aan de sleutelbos hangen. Zo vergeet je je belangrijke zaken niet wanneer je de deur uitgaat. In onze collectie portemonnees vind je nog veel meer praktische en mooie artikelen om je geld en pasjes veilig in op te bergen.
Kleinlederwaren snel in huis
Omdat wij veel waarde hechten aan producten van goede kwaliteit bieden wij alleen klein lederwaren van topmerken aan. Castelijn & Beerens, Mywalit, Samsonite en Orbitkey staan garant voor veel gebruiksplezier. Van deze en van alle andere populaire merken is een uitgebreide collectie klein lederwaren te vinden op Travelbags.nl.