Kipling reistassen

Iedereen kent wel zo een beetje het populaire aapje van het merk Kipling. Kipling staat al jaren bekend als een merk met kwalitatief zeer goede reistassen.

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Kipling
Geschikt voor aantal kg
2 of 4 wielen
Draagbaar als rugzak
Smart sleeve
Prijs
Kleur
Materiaal
Gewicht lege reistas

1 - 28 van 28 artikelen

Aanbevolen

Kipling reistassen

De reistassen van Kipling zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, prints en kleuren. Van een praktische reistas die in de hand gedragen kan worden tot aan reistassen voorzien van wielen. Met een reistas van Kipling kun je onbezorgd je reis beginnen!

Praktische Kipling reistassen

Op zoek naar een praktische, comfortabele reistas van Kipling? De reistassen van Kipling zijn sportief, tijdloos en zijn ontzettend comfortabel. Of je nu voor een reistas kiest die je in de hand kan dragen of een comfortabele reistas op wielen, kies een reistas die bij jouw reis past. Een reistas is de ideale metgezel wanneer je bijvoorbeeld met de auto op reis gaat. Maar ook wanneer je met het vliegtuig gaat, kan een reistas van Kipling een ideaal metgezel zijn. Houdt dan wel rekening met het maximale, toegestane formaat van de reistas. Dit kan namelijk per luchtvaartmaatschappij verschillen. Een reistas op wielen biedt mogelijkheid voor het meenemen van meer bagage. Dankzij de overzichtelijke compartimenten kun je je bagage overzichtelijk vervoeren. Een praktische reistas zijn ook in de hand te dragen. Deze reistassen zijn kleiner en zijn ideaa voor een weekend weg. Kies een reistas met wielen, zonder wielen of een duffel die je in de hand kan dragen in een kleur en/of print die het beste bij je past en ga onbezorgd op reis met een reistas van Kipling.

Kipling reistassen online bestellen

De casual reistassen van Kipling zijn online te bestellen. Kies een ideale reistas die het beste bij jouw reis past. Natuurljk wordenal onze Kipling reistassen standaard geleverd met de welbekende pluche Kipling aap sleutelhanger!