Koffers van Kipling

Het bekende Belgische merk Kipling is al jarenlang erg populair onder een zeer grote groep liefhebbers. Naast een uitgebreide collectie tassen heeft het merk ook koffers in de collectie.

1 - 15 van 15 artikelen

Aanbevolen

Kipling koffers

De koffers uit de Kipling collectie zijn praktisch en hebben een casual uitstraling. De zachte koffers van Kipling zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Heb je een lange vakantie voor de boeg? Dan zijn er comfortabele, grote koffers verkrijgbaar waar je zonder problemen al je bagage in meeneemt. Liever een compacter formaat die de ideale metgezel is tijdens je stedentrip of weekend weg? Ook handbagage modellen vind je in de koffer collectie van Kipling terug.

Casual Kipling koffers

Kies uit de casual collectie een koffer die past bij het type reis dat je gaat maken. Bij het kopen van een koffer is het verstandig om bij de desbetreffende luchtvaartschappij het toegestane formaat te controleren. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan op de luchthaven. Enkele Kipling trolleys zijn zowel in de hand als met de trekstang te vervoeren. De koffers van Kipling bieden allemaal voldoende ruimte voor het meenemen van al je bagage. Een zakelijke reis op de planning? Dan bieden de zakelijke reiskoffers van Kipling ruimte voor het meenemen van je laptop dankzij het aparte laptopvak.

Kipling trolleys online bestellen

Travelbags.nl kent diverse koffers en trolleys (reistassen met wielen) van het merk Kipling in het assortiment. De Kipling trolleys zijn voornamelijk zachte koffers en zijn voorzien van handige opbergmogelijkheden met goed overzicht, stevige rijwielen en trekstang. De meeste trolleys hebben tevens een apart opbergvak voor de laptop. Ideaal wanneer je geregeld een zakelijke reis op de planning hebt staan.