Herschel Settlement

De Settlement collectie van Herschel Supply Co. biedt tijdloze rugzakken en etuis die ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

1 - 16 van 16 artikelen

Aanbevolen

Herschel Settlement

Het assortiment van Herschel Supply Co. is enorm veelzijdig en biedt voor ieder wat wils. Het merk werd in 2009 opgericht in Canada en opereert sindsdien vanuit Vancouver. Hier worden de mooiste designs ontworpen en geproduceerd. Ieder item is volledig in balans wat functionaliteit en design betreft. Dit geldt ook zeker voor de Settlement rugtassen en etuis. Deze serie biedt de ideale basics voor iedere dag.

Settlement: praktisch en kwalitatief

De Settlement collectie van Herschel bestaat uit verschillende rugzakken en etuis voor jongens en meiden. De rugzakken hebben een klassiek model met een groot hoofdvak en een klein voorvak. Het contrast tussen de ronde hoeken van het hoofdcompartiment en de strakke lijnen van het voorvak zorgt voor een opvallende look. De backpacks zijn in twee formaten verkrijgbaar en daarmee geschikt voor een 13" of 15" laptop. Dit maakt de tassen perfect voor scholieren die een laptop mee naar school nemen. De vrolijke, rood-wit gestreepte voering maakt de Settlement rugzakken zeer herkenbaar. Daarnaast zorgt de metaalkleurige of gekleurde rits voor een speelse twist. De veelzijdige Settlement schooltassen zijn in allerlei kleuren en prints verkrijgbaar. Afhankelijk van het seizoen kan er gekozen worden uit stipjes, bloemen en andere prints en kleuren. Dit geldt ook voor de etuis uit dezelfde collectie. Ieder item wordt gemaakt van sterk katoen dat tegen een stootje kan. Dit materiaal is erg geliefd bij Herschel en wordt dan ook regelmatig gebruikt voor het maken van duurzame, onverwoestbare tassen. Match de tas met een etui uit de Settlement collectie voor een complete look.

Shop de Settlement collectie online

De Settlement collectie van Herschel Supply Co. ontbreekt uiteraard niet in het assortiment van Travelbags. Als officieel dealer van Herschel Supply biedt Travelbags een enorme keuze uit Settlement rugtassen en etuis. Deze comfortabele rugtassen zijn een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een functionele, mooie schooltas. Bekijk de collectie en shop een trendy rugtas met bijpassende etui online bij Travelbags.