Herschel Supply Co. Little America

De Herschel Little America is een moderne rugzak met een vintage look en feel, geïnspireerd op rugzakken van bergbeklimmers. Bekijk de backpacks in verschillende kleuren en prints online bij Travelbags.nl.

1 - 7 van 7 artikelen

Aanbevolen

Herschel Little America kopen?

Lyndon en Jamie Cormack richtten het merk Herschel Supply Co. in het jaar 2009 op. De naam van het merk Herschel is afgeleid van het plaatsje in Canada. In het plaatsje Herschel zijn namelijk drie generaties van de familie opgegroeid. Op dit moment is het merk gevestigd in Vancouver. Het merk Herschel Supply Co. biedt een ruime collectie tassen, reisartikelen, accessoires en rugzakken met vintage details. De tijdloze silhouetten zijn geïnspireerd op de wereld om ons heen. Waardoor iedere tas moderne functionaliteit biedt, maar ook nostalgie zal oproepen.

Herschel Little America Backpacks

Geïnspireerd op de tassen die door bergbeklimmers worden gebruikt is de Herschel Supply Co. Little America rugzak. Uiteraard zijn de rugzakken wel voorzien van de modernste functies. De backpacks kunnen gesloten worden door middel van een trekkoord en gespen met magneetsluiting. Aan de binnenzijde beschikt de rugtas over de gestreepte Herschel voering. Het voorvak heeft een verborgen rits en een sleutelclip. Daarnaast beschikt de rugzak over een intern media vak voorzien van poort voor een hoofdtelefoon. De gewatteerde schouderbanden en de rugventilatie zorgen ervoor dat de Little America Rugzak comfortabel te dragen is. Verder biedt de backpack een fleece gevoerd 15" laptopvak. Echter is de Herschel Little America Mid-Volume voorzien van een 13" laptopvak.

Bestel de vintage Herschel rugzak bij Travelbags

De Herschel Little America backpack is ideaal om te gebruiken voor school of vrije tijd. Bemachtig nu een tijdloos exemplaar waar je zeker veel plezier mee zult beleven. Bestellen kan gemakkelijk online bij Travelbags. Op werkdagen besteld, is de volgende werkdag al in huis. Heb je nog vragen over het bestelproces of over de Herschel Supply Co Little America Backpack? Neem gerust contact op met onze klantenservice!