Functionele Herschel koffers

Herschel Supply Co. koffers zijn geschikt voor de reizigers die op zoek zijn naar functionele en moderne koffers met een vleugje nostalgie. Herschel koffers zijn te vinden in het uitgebreide Travelbags assortiment.

1 - 13 van 13 artikelen

Aanbevolen

Herschel koffer kopen?

Door Jamie en Lyndon Cormack is het merk Herschel Supply Co. in 2009 opgericht. De naam Herschel is afgeleid van het plaatsje Herschel in Canada. In deze plaats zijn drie generaties van de familie Cormack opgegroeid. Het bedrijf Herschel Supply Co. is op dit moment gevestigd in Vancouver. Het jonge merk beschikt over een ruime collectie rugzakken, tassen, reisartikelen en accessoires met vintage details. Ook koffers, duffles en bijbehorende reisaccessoires ontbreken niet in de collectie van Herschel.

Veelzijdige en functionele Herschel koffers

Het maken van tijdloze producten met oog voor details is het merk Herschel op het lijf geschreven. De inspiratie voor de Herschel collectie wordt gehaalduit de Amerikaanse cultuur, reizen, vintage en natuurlijk mode. Herschel staat natuurlijk bekend om de uitmuntende kwaliteit, stijlvolle uitstraling en de duurzame collectie. Het merk heeft naast rugzakken, schooltassen en tassen ook koffers in de collectie. De koffers van Herschel Supply Co. zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat er voor iedere trip een favoriete metgezel is te vinden. Van hardschalige tot reistassen: in de collectie van Herschel vind je ongetwijfeld een stoere koffer of reistas. Kenmerkend aan de Herschel koffers is het minimalistische design en het herkenbare Herschel design. Voor zowel een citytrip als een langere zomervakantie is er een geschikt formaat koffer te vinden in deze collectie. Wil je compleet op reis? Herschel heeft ook bijbehorende reisaccessoires in de collectie, zodat je goed georganiseerd op reis kan met bijvoorbeeld handige inpakoplossingen.

Een Herschel koffer online bestellen bij Travelbags.nl

Een Herschel Supply Co. koffer of trolley is verkrijgbaar in verschillende formaten, prints en kleuren. Een grote collectie trendy Herschel koffers zijn verkrijgbaar bij Travelbags. Zoek je favoriet uit de collectie en geniet met een Herschel Supply Co. koffer aan je zijde tijdens elke trip! Veel plezier met shoppen.