Kofferlabels

Hoe weet je welke koffer van jou is? Met een kofferlabel aan je koffer weet je precies welke van jou is! Zet je naam en gegevens op je label en hang het gemakkelijk aan je koffer. Zo raak je jouw koffer een stuk minder snel kwijt! Erg handig voor de echte reizigers onder ons dus. Wil jij je koffer dus personaliseren met een kofferlabel. Shop online bij Travelbags.

1 - 36 van 39 artikelen

Aanbevolen

Handig om je bagage te herkennen: de kofferlabel

Je kent vast wel het gevoel dat je jouw koffer niet kan vinden tussen alle andere koffers. Welke was nou van jou? Met een kofferlabel aan je koffer zal je veel minder snel je bagage kwijtaken. Zet je gegevens in het label en hang de kofferlabel gemakkelijk aan je koffer. Een uiterst effectieve manier om je koffer te herkennen en te vinden.

Personaliseer je bagage met je reislabel

Met een kofferlabel aan je koffer is jouw bagage meteen gepersonaliseerd. Kies uit de leuke modellen en kleuren uiteraard hier bij Travelbags, en zorg dat je naam en gegevens verbonden zijn met je koffer via je kofferlabel. Hierdoor is jouw koffer anders dan de rest is die makkelijk te herkennen.

Thnx kofferlabels

Waar een adreslabel gebruikt kan worden om je gegevens in te schrijven en aan een koffer te hangen, kan in een kofferlabel de gegevens digitaal ingezet worden. Waar je in een adreslabel je naam met pen of potlood zet, gaat het met een kofferlabel digitaal.

Thnx tags zijn digitale kofferlabels/adreslabels voor aan je koffer. Het bijzondere aan de Thnx tags is dat iedereen met een telefoon een zoeker is als je een Thnx tag hebt. De QR-codes in de tag zijn namelijk makkelijk te scannen, waardoor de vinder eenvoudig contact kan opnemen met de eigenaar van de bagage. Ideaal voor als je een keer je bagage kwijt bent geraakt.

Shop nu kofferlabels online bij Travelbags

Voor elke eigenaar van een koffer is hij handig: De kofferlabel! Deze labels zorgen ervoor dat je jouw gegevens op je koffer hebt, de koffer gepersonaliseerd wordt en daarnaast ziet het er nog leuk uit ook! Ontdek daarom nu de uitgebreide collectie kofferlabels online op Travelbags en shop de kofferlabel die bij jouw koffer past!