Zebra Trends rugzakken

De rugzakken van Zebra Trends zijn praktisch, vrolijk en ideaal voor de allerkleinsten.

1 - 17 van 17 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de rugzakken van Zebra Trends

Vrolijke Zebra Trends rugzakken De vrolijke en kleine rugzakken van Zebra Trends zijn ideaal om te gebruiken als schooltas voor de allerkleinsten. De rugzakken zijn te gebruiken als praktische schooltas of om mee te nemen naar de kinderopvang. Rugzakken uit de collectie van Zebra Trends zijn kenmerkend door de opvallende, vrolijke prints en is verkrijgbaar voor zowel jongens als meisjes.

Zebra Trends rugzakken voor jongens en meisjes

Kies een opvallende en stoere print voor jongens of een lieve print voor meisjes. Naast de rugzakken zijn er ook praktische gymtassen verkrijgbaar die goed matchen bij elkaar. Het liefst willen jongens en meisjes een rugzak die ze zelf kunnen dragen. Dankzij de comfortabele schouderbanden is dit geen probleem. Deze zijn te verstellen in lengte voor een ideaal draagcomfort. Omdat er relatief weinig in de rugzak past, is een Zebra Rugzak ook voor de allerkleinsten makkelijk te dragen. Het meenemen van een drinkbeker, een kleine snack of een knuffel is geen probleem. Ideaal aan de rugzakken van Zebra Trends is het materiaal. De rugtassen zijn gemaakt van polyester, wat ideaal is om schoon te maken. Wanneer er een drinkbeker lekt in de tas, is dit eenvoudig en snel schoon te maken.

Shop Zebra Trends rugzakken online bij Travelbags.nl

Op zoek naar een vrolijke of stoere rugzak of gymtas voor de allerkleinsten? Kies dan voor een rugzak uit de collectie van Zebra Trends. Jouw zoon of dochter zal ongetwijfeld veel plezier beleven aan een stevige rugzak van het merk Zebra Trends.