Zebra Trends Girls

Voor het eerst naar school, een nachtje weg of logeren bij opa en oma? Daar hoort natuurlijk een leuke schooltas of rugzak bij. In deze vrolijke Girls serie van Zebra Trends heb je heel veel keuze. Welke stoere tas kiest jouw kindje?

1 - 20 van 20 artikelen

Aanbevolen

Zebra Trends

De tassen van Zebra Trends zijn te omschreven als vrolijke en hippe tassen voor jong en oud. De damestassen zijn vooral minimalistisch terwijl de tassen voor Boys of Girls vrolijke en stoere prints hebben. Bij Zebra Trends vinden ze het belangrijk om een glimlach op jouw gezicht te toveren. En dat lukt goed met de vrolijke tassen! Naast het fantastische uiterlijk hebben de tassen ook een uitstekende kwaliteit.

Girls: Vrolijke tassen voor je kind

De Girls serie van Zebra Trends heeft heel veel verschillende kleuren, design en modellen. Ga je voor een schattige poes of een stoerdere zebra print? Met een rugzak uit de Girls serie weet je zeker dat jouw kindje er goed bijloopt. Naast dat de tassen er geweldig uit zien zijn sommige tassen ook nog extra zacht en voelen ze lekker aan. De tassen zijn perfect voor om te gebruiken voor school, een nachtje weg of als ze gaan logeren. Door de praktische indeling zijn de tassen voor elke gelegenheid makkelijk in te pakken.

Zebra Trends Girl bij Travelbags

Heeft je kindje een keuze kunnen maken? Bestel deze Zebra Trends Girls tas dan eenvoudig en snel bij Travelbags. Zo kan je kind snel gebruiken maken van deze fantastische vrolijke rugtassen. Naast de Girls serie heeft Zebra trends ook tassen voor je zoontje in de Boys serie of tassen voor jou in de Natural Bag serie!