Wouf

Wouf staat met hun collecties bekend om de funky prints in vrolijke ontwerpen! Het merk bestaat uit fashionable tassen, laptopsleeves, make-up tasjes, toilettassen en clutches. Bekijk de te gekke collectie gemaakt van hoogwaardige kwaliteit bij Travelbags!

1 - 36 van 39 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Over Wouf

In 2008 is Wouf opgericht in Barcelona door ondernemers Alice Penaud en Pablo Martinez. Met hun ervaring in de mode-industrie besloten zij een vrolijk en aansprekend bedrijf op te zetten met tassen en accessoires. Voor hen houdt dat in dat de producten lokaal geproduceerd worden zodat de producten een betere kwaliteitscontrole kunnen doorlopen. Bij het produceren van de items worden materialen geselecteerde die functioneel zijn, lang mee gaan en zo min mogelijk impact maken op het milieu. Sinds 2021 is 90% van de producten van Wouf gemaakt van gerecyclede en verantwoorde materialen. Het merk wil de producten verder blijven ontwikkelen om in de toekomst 100% gerecyclede producten te produceren. Daarnaast probeert Wouf zo min mogelijk gebruik te maken van plastic door hun verpakkingen te vervangen voor andere alternatieven.

Wouf: Prints for Good

Wouf staat bekend om hun vrolijke en funky prints die in alle ontwerpen terugkomen in de collecties. Ze spelen in op de trends van nu en hebben voor iedereen wel een passende print. Zo kan je gaan voor een design met bloemen, dieren maar ook voertuigen en vele andere coole ontwerpen!

Gemaakt voor alledaagse avonturen

De missie van Wouf is om het beste product te maken voor het leven on-the-go. De Wouf collectie wordt gevormd door een grote selectie van dagelijkse essentials en is gemaakt om te zijn wat Wouf is; vol plezier, verantwoord en geschikt voor iedereen. Ga voor een van de tassen, zoals bijvoorbeeld een telefoontasje, een tote bag of rugzak. Maar ook laptopsleeves, make-uptasjes, toilettassen, etui en clutches ontbreken niet in de collectie. Bekijk de collectie en shop jouw Wouf item bij Travelbags!