Trolleys

Op zoek naar een reistrolley voor vakantie of een zakenreis? Op Travelbags.nl is een ruim assortiment handbagage trolleys, laptop trolleys en rugzak trolleys verkrijgbaar van diverse topmerken zoals Samsonite, Delsey en Titan.

73 - 108 van 1.615 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

American Tourister
129,00169,00
Bekend van TV
Bekend van TV
Bekend van TV
Eastpak
115,90164,95

Keuzehulp Koffers

Als je op zoek bent naar een nieuwe koffer, dan is het maken van de juiste keuze essentieel. Gelukkig maakt de Koffer Keuzehulp van Travelbags dit proces een stuk eenvoudiger. De keuzehulp bestaat uit een aantal vragen die ingaan op jouw voorkeuren, behoeften en situatie. Door eenvoudig antwoord te geven op de vragen, worden er koffers geadviseerd welke perfect bij jou aansluiten.

Een handbagage trolley kopen?

Met een trolley kan er makkelijk bagage meegenomen worden tijdens de reis. Door de handige stuurstang en wielen rijdt de koffer niet alleen makkelijker mee, het zorgt er ook voor dat er nauwelijks meer gesjouwd hoeft te worden. Koffers zijn verkrijgbaar met twee en vier wielen. Een reistrolley met vier wielen is niet alleen makkelijker met je mee te trekken, maar kan ook eenvoudig naast je meerijden.

Veilig op reis

De trolleys uit het assortiment zijn voorzien van een cijferslot of TSA-slot. Dit zorgt ervoor dat de trolley zo goed mogelijk beveiligd is tegen inbreuk. Een koffer met een TSA-slot is verplicht wanneer er een reis naar de USA op de planning staat. De Amerikaanse douane kan bij een eventuele controle de koffer herkennen aan het TSA logo en deze zonder beschadigingen openen. Een trolley of koffer voorzien van slot zorgt ervoor dat je veilig op reis kan.

Trolleys in alle soorten en maten

Bij Travelbags.nl is er een uitgebreid assortiment trolleys verkrijgbaar in alle maten, kleuren en materialen van diverse topmerken. Er zijn trolleys verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en prints. Ook is er een uitgebreid assortiment trolleys verkrijgbaar die geschikt zijn als handbagage. Controleer altijd voor de zekerheid bij de luchtvaartmaatschappij de toegestane formaten handbagage. Hier zitten tegenwoordig strikte eisen aan en het formaat kan verschillen per luchtvaartmaatschappij. Of er gekozen wordt voor een harde of zachte trolley, met twee of vier wielen: Een trolley koffer zorgt voor een groot gebruiksgemak en is de ideale reisgenoot. Veel plezier op reis!