Trixie

Trixie is hét merk als je denkt aan vrolijke en fantasierijke producten voor kinderen. Van weekendtassen, luiertassen en rugzakken tot trolleys, opberg etuis, toilettassen en flessen; bij Trixie vind je alles met een beestachtige touch. Mix en match de Trixie collectie en laat de verbeelding van je kleintje tot leven komen.

37 - 47 van 47 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

De Trixie collectie

Oneindige fantasie van kinderen is wat bij Trixie centraal staat. Dit is terug te zien in de dierlijke prints die zowel kinderen als ouders aanspreken. De Trixie collectie is zorgvuldig geselecteerd om zo de mooiste kleuren en texturen bij elkaar te brengen. Combineer de collectie zodat de items perfect bij jouw wensen aansluiten.

Verbeelding en creativiteit bij Trixie

Het brede assortiment van Trixie zorgt ervoor dat er voor ieder kind een oneindige verbeelding is en er altijd een tas is die bij het kind past. Deze fantasie wordt gebruikt om de wereld om zich heen te ontdekken. Daarom wil Trixie de creativiteit, het grenzeloos spelen en deze fantasie koesteren.

Duurzaamheid is de key

Bij Trixie hebben ze respect voor de planeet omdat dit de speelplaats is voor kinderen van de volgende generatie. Daarom wordt er kritisch gekeken naar de eisen en functies bij de ontwikkeling van de nieuwe producten, zodat ze levenslang meegaan én nuttig zijn. Zo zijn de tassen gemaakt van 100% katoen en bewerkt met een acrylcoating. Op deze manier kunnen de rugzakken schoongehouden worden en hebben peuters er langer plezier van. De collectie is tijdloos zodat de items doorgegeven kunnen worden aan broers en zussen en er verantwoord mee om kan worden gegaan.