travelite schooltassen

De rugzakken van travelite neem je overal mee naartoe en zijn daarnaast ideaal om te gebruiken als schooltas.

1 - 17 van 17 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de schooltassen van travelite

Het merk travelite staat bekend om de praktische, functionele collectie reis bagage en weet al sinds 1949 een prachtige collectie te ontwikkelen. travelite hecht waarde aan innovatie en het belang van de reiziger. Daarom ontwikkelt het merk constant innovatie reis bagage. Naast reis bagage heeft het merk ook rugzakken in de collectie, die ideaal zijn om te gebruiken als schooltas.

Praktische travelite schooltassen

De rugzakken uit de collectie van travelite zijn te gebruiken als dagrugzak, maar ook als schooltas is het meer dan ideaal. De rugzakken zijn praktisch, functioneel en hebben een tijdloze uitstraling. Lichtheid, functionaliteit en stabiliteit staan centraal in de collectie. Dit is ook duidelijk terug te zien in de collectie travelite schooltassen. De rugzakken bieden volop ruimte voor het meenemen van de dagelijkse schoolspullen. Daarnaast kan er ook zonder moeite een laptop meegenomen worden. Let bij het aanschaffen van een schooltas waar een laptop in meegenomen moet worden, op het formaat van het laptopcompartiment. Dee moet naadloos aansluiten op het formaat van de laptop. Daarnaast draag je schooltas zonder moeite op de rug dankzij de comfortabele schouderbanden. De overzichtelijke compartimenten zorgen ervoor dat je zonder moeite al je dagelijkse schoolspullen mee kan nemen in een travelite schooltas.

Online travelite schooltassen bestellen bij Travelbags.nl

De collectie travelite schooltassen bestaat uit verschillende modellen en kleuren. KIes een favoriete schooltas uit de collectie en neem zonder moeite al je schoolspullen mee in de sterke rugzak van travelite.