Soepele travelite reistassen

Het Duitse merk travelite biedt een sterke, kleurrijke en functionele collectie reistassen. De travelite reistassen met wielen zijn voorzien van soepele en gelagerde inline skate wielen en een lichtgewicht trolleysysteem.

1 - 36 van 69 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

travelite reistassen

Reistassen van travelite hebben een perfecte prijs- en kwaliteitsverhouding, net zoals alle andere artikelen uit de collectie van Travelite. De reistassen zijn ideaal voor het meenemen van je bagage tijdens een weekend weg of een vakantie met de auto. De reistassen van travelite zijn zowel verkrijgbaar met en zonder wielen. De reistassen met wielen kun je eenvoudig achter laten je meerijden. Dit zorgt ervoor dat je geen zware reistas in de hand hoeft te tillen, wat uiteraard wel het geval is met de reistassen zonder wielen. De reistassen zonder wielen zijn compacter waardoor het in de hand dragen van deze tas moeiteloos gaat. Zorg er wel voor dat je deze niet boordevol bagage stopt.

travelite reistassen online bestellen

De reistassen van travelite zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn praktisch in gebruik en hebben een sportieve uitstraling. De kleinere reistassen kunnen handbagage meegenomen worden in het vliegtuig. Controleer voordat je een travelite reistas wil meenemen het maximale formaat bij de desbetreffende vliegtuigmaatschappij. Het formaat kan namelijk per vliegtuigmaatschappij verschillen. travelite is officieel dealer van Travelite. De collectie reistassen sluit naadloos aan op de behoeften van de frequente reiziger. Shop een reistas op Travelbags.nl en maak gebruik van de snelle service en levering.