travelite laptoptassen

De praktische en functionele laptoptassen van travelite zijn je ideale metgezel naar je school of het werk.

1 - 22 van 22 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de travelite laptoptassen collectie

Het merk travelite weet sinds 1949 een innovatie collectie reisbagage te produceren. Het merk komt van oorsprong uit Duitsland en inmiddels heeft al de derde generatie de leiding binnen het bedrijf. travelite weet een collectie koffers, trolley, tassen en reisaccessoires te ontwikkelen. In de collectie staan innovatie, lichtheid en functionaliteit centraal.

Functionele en praktische laptoptassen van travelite

Naast een uitgebreide collectie koffers en trolleys, heeft het merk ook bijpassende laptoptassen in de collectie. De laptoptassen zijn functioneel, praktisch en zijn ideaal om te gebruiken naar het werk of school. In de collectie van travelite zijn verschillende modellen laptoptassen verkrijgbaar. De laptoptassen zijn functioneel in gebruiken bieden voldoende ruimte voor het meenemen van een laptop en overige benodigdheden. Let bij het aanschaffen van een laptoptas op het formaat van het compartiment in de tas. Deze moet naadloos aansluiten op het formaat van de laptop! Naast een laptop bieden de travelite laptoptassen voldoende mogelijkheid voor het meenemen van overige benodigdheden. De laptoptas kan in de hand gedragen worden of op de rug als rugtas. Dankzij de comfortabele schouderbanden is het geen probleem om de rugtas op de rug te dragen. travelite heeft daarnaast zelfs aan de zakelijke reiziger gedacht. In de backpack trolley neem je zonder moeite je laptop en overige benodigdheden mee en switch je binnen een handomdraai van trolley naar backpack!

Shop travelite laptoptassen online bij Travelbags.nl

Een praktische laptoptas van travelite is online te bestellen bij Travelbags.nl. Kies uit een van de modellen en ervaar de functionaliteit en stabiliteit van het merk. Naar je werk gaan met een laptoptas van travelite is nog nooit zo makkelijk geweest!