thnx

Iedereen raakt wel eens wat kwijt. Alleen is het terug vinden niet altijd even makkelijk. Met de producten van thnx maak je van iedereen met een telefoon een zoeker. De QR-codes van thnx zijn eenvoudig te scannen waardoor vervolgens de vinder eenvoudig contact met jou kan opnemen.

Filteren
Categorie

1 - 26 van 26 artikelen

Aanbevolen

thnx

Bij thnx zijn ze ervan overtuigd dat de wereld vol zit met eerlijke vinders, alleen moet je het wel een beetje makkelijker maken. Dat doet thnx door de QR-codes. Deze zijn door iedereen met een telefoon te scannen. Vervolgens kan de vinder van jouw spullen eenvoudig contact opnemen en de vindlocatie met jou delen. De vinder hoeft hier geen app voor te downloaden. Jij ontvangt een mail en een push-melding van de vinder met de locatie van jouw spullen. Met een beetje hulp van thnx maak je dus van iedereen met een telefoon een zoeker naar jouw verloren spullen.

thnx: Tags of stickers

De QR-codes van thnx zijn beschikbaar in tags en in stickers. De tags zijn eenvoudig vast te maken aan onder andere je sleutels, heuptas, rugzak, handbagage of koffer. De stickers zijn eenvoudig te plakken op onder ander je telefoon, laptop, camera of drone. Zo kun jij al je waardevolle spullen voorzien van een thnx QR-code en zijn al je spullen makkelijk terug te vinden. De QR-codes werken niet met bluetooth of batterijen, waardoor het altijd en overal werkt.

Hoe werkt thnx?

Stap 1

Scan de QR-code en download de gratis thnx app.

Stap 2

Maak jouw account aan en koppel jouw thnx tags met jouw account.

Stap 3

Bevestig jouw tag of sticker op iets wat je liever niet wil kwijtraken.

Stap 4

De vinder scant, zonder iets de downloaden, de QR-code en kan eenvoudig contact met jou opnemen en de vindlocatie delen. Geen zorgen je privacy is gegarandeerd.

thnx bestellen bij Travelbags

Je waardevolle items voorzien van een thnx QR-code? Bestel je tag of stickers eenvoudig bij Travelbags. Zo ben je verzekerd van een snelle verzending en kun je snel je spullen voorzien van een QR-code. De volgende keer dat jij je sleutels, telefoon of rugzak kwijt bent kan de vinder jou eenvoudig bereiken. Ideaal toch?