Groene tassen

Groen is een specifieke kleur maar door de vele variaties in kleurtinten is er voor bijna elke gelegenheid of activiteit wel een groene tas te vinden. Met een nieuwe groene tas kun jij de show stelen bij jouw volgende activiteit.

1 - 36 van 163 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Een groene tas voor veel positiviteit

In de kleurenpsychologie brengt groen bijna alleen maar positiviteit met zich mee. Wanneer jij rond loopt met een groene tas zal jij waarschijnlijk ook een hoop positiviteit uit stralen. De kleur groen staat namelijk gelijk aan groei, natuur, vernieuwing, jeugd, gezondheid en stabiliteit. Natuurlijk heeft iedereen een eigen kijk op het leven, wat ook zo hoort. Maar uit onderzoek komen dus de eerder genoemde termen naar voren.

Misschien denk je wel: Groen is een moeilijke kleur om te combineren in mijn dagelijkse outfits, maar dit valt reuze mee! Een groene tas is namelijk heel goed te combineren met simpele kleuren zoals wit, grijs, zwart, taupe en bruin. Maar ook kleuren zoals okergeel, roze en blauw kunnen prima samen met een aantal kleurtinten groen. Kortom genoeg redenen om te kiezen voor een groene tas!